Att leva

Hej,

Jag ligger på en solstol i Tulum. Borrar ner fötterna i sanden, den är lika mjuk som en kattunge. Som att stoppa ner fötterna i en påse med mjöl. Det turkosa havet slår mot mig med sina vågor och så spelas det mexikansk musik från hotellets högtalare. Regelbundet springer hundar förbi mig, okopplade med svansen viftandes, och jag tänker att såhär borde alla hundar få ha det. Springa fritt vid havet. Vi människor också för den delen.

Ibland har jag svårt att förstå hur jag kan välja att leva instängd i mitt Stockholmsliv när jag skulle kunna vara fri på en strand.

Nu har vi varit här sen i söndags och jag förstår varför alla hela tiden har sagt att vi måste åka till Tulum. ”Ni kommer ÄLSKA det!” sa alla jag pratade med och nu förstår jag vad de menade. Jag och D är helt förälskade och det råder ingen tvivel om att det här är en av de absolut bästa platserna vi har besökt. Det påminner lite om Mykonos i stämningen tycker jag, den avslappnade men ändå lyxiga stilen. Så mycket vackra människor här som njuter av goda drinkar, fantastisk mat, yoga, springa på stranden, leka och bara vara. Mixen mellan hälsosamt och festligt i Tulum går verkligen hand i hand med mitt och Ds sätt att leva. Balansen mellan att äta organic/närodlat/vegetariskt, träna, röra på sig, yoga, meditera men också dansa i solnedgången, gå på djungelfest, äta french toasts till frukost och njuta av alla färgglada drinkar – det är precis det som livet går ut på tycker jag. Jag är glad över att jag och D delar samma filosofi och vill leva på samma sätt.

I alla fall, så har våra dagar här varit underbara. Igår hade vi en heldag från förmiddag till klockan slog 22.00 med Dasha och Douglas. Så härligt att barhoppa längst stranden med människor man tycker om. Det kommer lite bilder men bilduppladdning härifrån är nästintill omöjligt så jag ska försöka underhålla er med skrift istället under dessa dagar 🙂

Älskar er!

Här har jag vaknat upp dessa dagar, vi bor på nyöppnade Tata Tulum, helt fantastiskt hotell.

  1. Såå härligt det låter! Såg en helt faktastik blommig klänning(?) på dig på instagram, måste bara veta var den är ifrån! Ha en fantastisk semester ✨

  2. Hej!
    Jag och min sambo ska till Tulum om 2veckor (andra året i rad)så har ni några tips på Resturanger eller barer i jungel får du gärna skriva det😄 njut av denna vackra ort!

  3. Ni MÅSTE äta frukost på Raw Tulum!! Godaste breakfast bowlsen jag ätit. Och stället är supermysigt. Googla bilder så förstår du 🙂

  4. Funderar du något över att den glammiga livstil du marknadsför med mycket resor och konsumtion i fokus representerar något helt ohållbart för framtiden. Som en känd influencer med mycket makt och inflytande över många unga människor har du ju ett stort ansvar och snälla svara inte att du äter vegetariskt etc. Det är noll kompensation i förhållande till ex flygresor långt bort. Flera av dina vänner i samma bransch verkar tänka likadant, dvs som att det inte fanns en morgondag. Diskuterar ni detta öht? Ett inlägg från din sida om detta vore superintressant.

  5. Tulum är fantastiskt och kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. På stranden utanför hotellet Coco Tulum gick min stora kärlek ner på knä och det var det största jag varit med om. Gick knappt att ta in. Men förutom det är jag kär även i Tulum. Vill tipsa om Raw Love, ett litet ställe som gör den bästa pad thai jag smakat. Ha en fantastisk resa!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi