Tata Tulum, pasta på stranden och magisk guacamole

I söndags landade vi i Tulum och checkade in på Tata Tulum. Jesus vilket underbart hotell, vi båda gjorde glädjeskutt när vi fick vårt rum!

Det öppnade i somras så det är nyöppnat, vilket syns på interiören och känslan genom hela hotellet.

Hungriga på livet gick vi ner till hotellets restaurang för att äta lunch med sanden mellan tårna. Ceviche, shrimptacos och grilled guacamole ♥

Guacamolen blandades ihop till oss på plats vid bordet. Nu har vi ätit ett gäng olika guacamoles sen vi kom och jag tror nog att Tata Tulum vinner pris för bästa guacamolen i världen :)))

Första kvällen åt vi på Posada Margherita som är en liten italienare mitt på stranden. Kolla in deras hemsida så förstår ni vad jag menar! Så himla gulligt. Och gott.

En tiopoängsdag.

På måndagen åt vi lunch på Ziggys Beach som låg lite längre bort från vårt hotell. Ceviche och tonfisktostada. Mums.

Så låg vi och läste på stranden resten av dagen.

På kvällen tog vi en drink i hotellets gulliga lilla bar.

Och så åt vi middag på hotellet. Varför lämna ett ställe man är förälskad i?

Vid tio gick vi tillbaka upp på rummet, tände ljus och satte på en film.

  1. ÄLSKAR Tulum! Michaela ni bara måste äta en middag på Hartwood! Glöm inte att boka innan, brukar vara fullt och långa väntetider annars. Gitano som ligger i närheten är supermysigt för en cocktail, eller två 😉
    Kram

  2. Hej forni!
    Lyssnade nyss på ”hattmannen” oj vad spännande med alla historier. Jag vill ha mer av det!!! Jag själv har sömnparalys ibland och hade ett litet pojkspöke i mitt rum när jag var liten, han väckte mig varannan timme under nätterna tills jag kom på att han också ville sova, och då la jag två stora kuddar på golvet och då slutade han och satt snällt i ett hörn. Har alltid trott detta va en återkommande dröm men efter att ha hört era historier känner jag verkligen att det hänt på riktigt!!!!!

  3. Tulum. Ett av mina favoritställen i världen. Älskar att resa till Mexico. Tyvärr börjar det bli allt för sönderturistat på den kusten.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi