Tequilarace och barhoppning på stranden

Hej, här i detta inlägg är det tisdag och då såg jag ut såhär under första halvan av dagen. I min favorittunika från Tony Burch och solisar från Prada.

Började dagen med superfrukost på Tata Tulum. Frukttallrik, croissant med hemmagjord nutella, avokadotoast, juice och kaffe med mandelmjölk.

När klockan slog lunch fick vi besök i form av Dasha och Douglas som också är här i Tulum! Härligt med kompishäng! Vi bestämde oss för en heldag med barhoppning längst med stranden.

Vi började med drinkar och tequila på vårt hotell. Tequilan var någon supertequila, len som sammet, och man ser människor sitta och dricka det hela tiden. Undrar om det är som ryssarna med deras vodka? Haha.

Efter någon timme gick vi bort till Coco för en drink. Har ni sett en mer magisk setting eller? Som ett vykort <3 Jag hade på mig en liten shortsdress från For Love and Lemons.

Finns så mycket bra coctailställen här, titta bara så fina drinkar!

Till slut var det dags för en sen lunch och då stannade vi på La Zebra.

Så härligt hotell.

Där åt vi en riktig superlunch, som ni ser på bilden. Man äter ju med ögat också.

Avslutade med tacos i mängder. Undrar hur länge man måste vara i Mexico för att tröttna på deras mat? Har inte hänt mig än i alla fall, vaknar varje dag sugen på tacos och guacamole haha.

När solnedgången kom gick vi till Be Tulum som hade strandfest och dansade in natten innan vi avslutade med en middag på Gitano. Älskar att hålla igång från lunch till middag, ha världens bästa dag och vara i säng till 23.00. Tack livet för denna dag!

  1. Gud Michaela du strålar? Ser så väldigt tillfreds, fräsch och välmående ut! Hoppas yttre speglar det inre<3

  2. Hej fina Forni! Vilken storlek har du i din bikini från NAKD? Tänker på den beigea som du hade på din insta story häromdagen.

  3. Hej fina du! Du ser alltid så härlig ut, bara undrar hur det funkar med örhängen när man badar? Jag gillar konceptet att ha örhängen på när man ligger vid poolen och stranden men är dem på för bildens skull eller dem hänger med i vattnet? Jätte märklig fråga kanske men jag är fascinerad! Stor kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi