Djungelfest och en middagsupplevelse utöver det vanliga

Vi spolar tillbaka tiden till en onsdag i Tulum. Jag åt den godaste omeletten jag någonsin ätit till frukost. Och tre stycken french toasts :)))

Sen tog vi en liten shoppingpromenad.

Shopping mitt i djungeln, det är fan magiskt.

Till lunch gick vi till The Real Coconut som har allt laktos/gluten-fritt samt ekologiskt. Vi delade på en falafel och grönkålssallad samt quesadillas med smält kokos istället för ost! Plus nyttiga juicer och supershots. Balans är viktigt även på semester – tequilashots ena dagen, gurkmejashots andra dagen!

På kvällen såg jag ut såhär, i långklänning från Daisy Grace och sandaler från Zara.

Vi gick till Arca som drivs av en gammal kock från Noma (en av världens bästa restauranger). Jag älskar konceptet med människor som hittar nya riktningar i livet och bara vågar.

I alla fall, där åt vi denna paprikatartar. Alltså en vegetarisk råbiff. Kanske den godaste råbiffen jag ätit, tillsammans med den vegetariska på Momotaro i Chicago.

Och denna benmärg som var out of this world. Jag är inte ett fan av benmärg alls men servitören sa att han bjuder på den om vi inte tycker om den och det behövde han inte kan jag tala om, hade kunnat äta tre till.

Vilket nöje det är att kunna ha en sådan här matupplevelse på sin semester. Jag och D delar ju verkligen matintresset och kvällar som dessa går vi nästan på moln när vi lämnar restaurangen.

Torsdag och läsning: Mjölk och honung av Rupi Kaur (svensk översättning Sandra Beijer <3!).

Följt av promenad. Vad tycker ni om denna juicebar som vi går förbi varje dag? Vill man inte bara flytta hit och börja jobba på den!

Lunch här! På Raw Love, ett veganskt café.

Quinoasallad till D…

… och acaibowl till mig. Gott gott gott.

Sen var det dags att göra sig i ordning för kvällen!

Så mötte vi upp Dasha och Douglas, vilken underbar setting!

Så den snodde vi givetvis för att ta en egen bild, haha, livet som bloggerska. Det blev mer skratt än ordentlig bild, men ändå.

Efter en drink på stranden gick vi till Casa Jaguar för att äta middag. Men först drinkar i baren!

Sen beställde vi in allt ifrån tacos till tostadas, hel grillad fisk och andra gottigheter.

Avslutade kvällen med djungelfest, snacka om att den här dj:n har världens roligaste jobb. Vem vill inte stå i ett litet altare med tiotals tända ljus runt omkring och spela musik för glada människor.

  1. En fråga som inte alls har en inlägget att göra; intro-musiken till din och hamiltons podd, är det någon låt man kan hitta? Vill höra det dygnet runt, dvs jämt förutom när jag lyssnar på poddar 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi