Frågor med Forni

Hej Michaela! Såg på instagram att du gick på yoga i Tulum? Är det något som man lätt hittar där eller skulle du kunna rekommendera eller skriva ner namnet på dessa ställen? Ska nämligen dit på torsdag och ser fram emot det så mycket.

Hej fina du!

Flera hotell har yogaklasser som man kan gå på även om man inte bor på hotellet – bara gå in och fråga! Jag yogade på Nomade Tulum där vi bodde och då ingick yogan. Annars kan jag rekommendera Sanara Tulum Hotel och Yaan Spa som båda har yogaklasser på morgonen och eftermiddagen för 20 dollar per klass, var inne och kikade på båda som såg ljuvliga ut.

Wow! Vad heter resurangen på första bilden (omeletten)?

Det var det första hotellet vi bodde på – Tata Tulum! Riktigt smarrig mat där både för frukost, lunch och middag.

En fråga som inte alls har en inlägget att göra; intro-musiken till din och hamiltons podd, är det någon låt man kan hitta? Vill höra det dygnet runt, dvs jämt förutom när jag lyssnar på poddar 🙂

Åh, visst är den ljuvlig? Det är världens bästa Johan på Perfect Day som har fixat introt så det är tyvärr ingen låt som går att lyssna på. Jag älskar den också och ryser varje gång jag trycker på play på söndagar. Puss!

Jättefin klänning. Jag undrar vad du har för storlek i dina SheIn-klänningar? Tycker deras storlekar är så svåra och anar att jag ska ha en storlek större än vad du har.:)

Jag har S men de är lite olika i sina storlekar, vissa sitter perfekt och vissa är för små så det är svårt att veta. Jag är en normal S och skulle säga att 70% av klänningarna jag beställt från dem sitter perfekt, resten är för tajta.

Hej fina du! Du ser alltid så härlig ut, bara undrar hur det funkar med örhängen när man badar? Jag gillar konceptet att ha örhängen på när man ligger vid poolen och stranden men är dem på för bildens skull eller dem hänger med i vattnet? Jätte märklig fråga kanske men jag är fascinerad! Stor kram

Hej bästa du!

De följer med – jag är ingen galen badare direkt haha. Doppar mig ytterst försiktigt men har alltid solglasögon och örhängen när jag badar, älskar att känna mig chic på stranden. Antar att det handlar om vana också. Puss!

Hej fina Forni! Vilken storlek har du i din bikini från NAKD? Tänker på den beigea som du hade på din insta story häromdagen.

Jag har storlek S/36 i allt jag klickar hem (bikinin finns HÄR – annonslänk)! <3

Det ser helt otroligt ut. Hur är havet, går det bra att bada där eller är det för vågigt/strömt?

Det går att bada men man måste vara försiktig, det är både strömt och stora vågor. En dag när D badade stod jag och tittade på vid vattenbrynet, tyckte han var ute lite för långt och såg en annan kille som också var där ute och hoppade i vågorna (hans tjej stod bredvid mig). Efter att D hade kommit upp igen gick jag och la mig på solbädden men D stod kvar vid vattenbrynet. Då såg han hur den här andra killen inte lyckades ta sig in igen på grund av vågorna, så en man fick hämta en livvakt som hoppade i med kläder och allt för att rädda honom. Ja, det var precis som i Baywatch (livräddaren hade röda badshorts och allt!). När killen, som var vältränad och i vår ålder, kom upp var han rödpiskad över hela kroppen. Han fick verkligen sitt liv räddat och jag tror att alla som såg det på stranden fick sig en tankeställare. Man MÅSTE ha respekt för havet <3

Hej! Köpte precis de beiga skorna från samarbetet med Flattered. Skorna är fantastiska!! Har en fråga, hur går skorna ihop med sand? Tänker på om sulan osv förstörs.. ska nämligen utomlands om en månad och hade velat ha dem på stranden men är rädd för att de förstörs.. Tacksam för svar 🙂

Åh – grattis till ett superköp! Jag har mina på stranden men var försiktig med vatten och blöta fötter så att skorna inte blir fläckiga eller förstörda 🙂 Puss!

Kanskje du kunne poste et innlegg om din bucketlist? Land og byer du vil besøke, hotell du vil bo på, restauranter du vil spise på osv? Elsker bloggen din! ❤️

Vilken rolig idé, ska absolut sätta ihop ett sådant inlägg!

Tips på vardagsmat, vad brukar du alltid äta på vardagar (förut skrev du tex att ni åt mycket lax och sötpotatis haha) men hur ser det ut nu när du försöker äta mer vegetariskt och veganstiskt? Försöker nämligen äta liknade men skulle uppskatta tips på recept, råvaror att alltid ha hemma osv! Massor av kramar!

Hej fina!

Här kommer några saker jag brukar laga:
Kantarellpasta
Spaghetti med tomatsås
Halloumisallad
Marockanska morotsbiffar
Falafelwraps (älsk! äter ofta till lunch eller om jag äter middag utan D)
Halloumistroganoff
Carbonara med svamp istället för bacon
Sötpotatissoppa
Pumpasallad

Puss!

    1. Hej!
      Jag undrar om du kan tipsa om designers som gör fina klänningar till ett rimligt pris (under 4000kr). Ska på massa bröllop i sommar och vill ha (minst) en kick-ass-snygg klänning! <3

  1. Hej!
    Tar inte du med frågor som är ifrågasättande? Både jag och en vän till mig har ställt frågor som inte ens kommer med i kommentarsfältet.

  2. Hej fina Forni!
    Min pojkvän fyller 25 år i april och jag vill fira honom storslaget så klart, men just nu ligger jag på en ganska tight budget eftersom jag är student… Vill ju så gärna att han ska ha en minnesvärd dag osv. Har du eller någon annan något tips på vad man kan göra? Har tänkt köpa ett par dyrare solglasögon till honom i present men skulle gärna vilja göra något utöver detta…
    Stort tack på förhand <3 Kram!

  3. Hej! Till nästa frågor med: du nämnde när ni köpte armbanden nu att förlovning/bröllop inte är aktuellt på några år för er. Du behöver såklart inte svara om det är privat, blev bara lite nyfiken på varför ni redan bestämt det?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi