Middag på Be Tulum, meditation och strandshopping

Här kommer fortsättningen på min söndag i Tulum och de sista bilderna från världens bästa resa!

På söndagskvällen mötte vi upp Dasha och Douglas på vårt hotell för en sista middag ihop.

Jag blev besatt av den här drinken, en spicy pineapple margharita. Köpte med mig kryddan hem som tydligen är en mexikansk specialkrydda som de serverar överallt och till allt. Det blir D’s ansvar att laga smarriga saker med den med i bilden här hemma framöver <3

Efter drinken gick vi till systerhotellet, Be Tulum, för en middag. Jag åt en fisk som var magisk men sen ett kött som faktiskt var sådär. Tur att sällskapet och miljön var på topp!

I måndags startade vi dagen med ännu ett yogapass, dock med en instruktör som körde på med alldeles för avancerad yoga. Hälften av alla var nybörjare och de kunde ju knappt hänga med på en enda övning. Så trist när en instruktör inte kan känna av nivån och anpassa träningen. Det gör inte direkt nybörjarna taggade på att fortsätta om de inte ens hänger med. Hellre köra på lite snällare och låta oss som är vana yogisar att lägga in lite egen praktik bara!

Frukosten var i alla fall precis lika magisk som dagen innan. De har inrett i marockansk stil i ena restaurangen på Nomade och där åt vi alltså frukost på mornarna. Så mysigt att sitta på golvet, jag älskar att vara på marken/golvet. Känner mig stadig då.

Vi hade egentligen tänkt att åka till en cenote men bestämde oss för att bara hänga omkring på vårt hotell den sista dagen. Vi testade fem olika hotell på 15 nätter och varje hotellbyte blir ju som en utflykt/ett äventyr i sig. Alla har olika intressen och hotell är ett av våra så vi tycker bara det är roligt. Sen passar vi såklart på lite, gissningsvis slutar detta hotellhoppande i framtiden när vi blir fler i gänget.

Vi åt lunch, solade, badade, läste, drack rosé och bara va.

När vi satt på stranden en vecka innan med Dasha och Douglas så kom det förbi en kille som sålde örhängen på stranden. De var så fina och Dasha köpte ett par. Efter det så ångrade jag att jag inte köpte några, jag älskar ju stora örhängen och bär dem gärna på semestern. Men så den sista eftermiddagen, en timme innan solen gick ner, hörde jag någon som sa ”hey” när jag satt på stranden. Vem var det om inte killen med de vackra örhängena? Jag köpte två par som kommer få följa med på många resor framöver. Han gjorde dem själv, så mysigt.

När solen gick ner gick vi på meditation i solnedgången. Jag fick trehundra myggbett men annars var det bra.

På kvällen åt vi en sista middag på hotellets restaurang, drack gott rödvin och pratade om det bästa med resan.

Tack livet för denna oförglömliga upplevelse ♥

  1. Till frågor med Forni:
    Om du i framtiden (säg 5år) inte kan försörja dig på samma sätt du gör idag vad har du för plan att syssla med då?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi