Mode

Inspiration: fyra outfits från NA-KD

27 januari 2018, 10:00
I samarbete med NA-KD

Det var länge sen jag hade ett av mina samarbeten med NA-KD men nu är det dags igen!

Koden ”Forni20” ger er 20% rabatt på hela sortimentet fram till den 1:a februari. Happy shopping!

Vit stickad tröja – HÄR
Kjol med mönster – HÄR

Det här blev min favvooutfit från NA-KD för denna period. Kjolen är helt galet skön och tröjan är den perfekta februari-tröjan. Så fint att styla dem ihop såhär tycker jag!

Röd klänning – HÄR

Den här klänningen talar för sig själv va? Kanske till Alla hjärtans dag 🙂

Blus – HÄR

Den här blusen påminner om en Rodebjer-blus jag har haft ögonen på, nu hittade jag en liknande till en betydligt bättre peng. Så fint lite hårdare material och perfekt när man vill vara lite uppklädd till jobbet, eller att matcha den med svarta kostymbyxor och pumps till fest!

Vit, stickad tröja – HÄR
Jeans – HÄR
Slip ins – Out of stock, liknande HÄR

Perfekt vardagsoutfit, jag älskar vitt i februari när man börjar få sug efter våren. Jeansen påminner lite om mina som jag redan har, dock är de i en betydligt högre prisklass så dessa känns som ett perfekt budgetalternativ!

Hoodie – HÄR

Bränt gul känns som vårens hetaste färg, samma färg som solen. Matcha denna med en kjol som jag har gjort här för att klä upp hoodien! Släng på dig ett par klackar och du är redo för fest trots kylan.

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv