Piz Buin i Miami

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Piz Buin

Piz Buin® produkterna följde självklart med på min vintersemester som de har gjort under mina senaste resor. Jag har alltid ett gäng av Piz Buin® produkter med mig på resan och anpassar produkterna utefter vad för resa jag åker på.

Nu i Miami använde vi Piz Buin® Tan & Protect spf 30. På vintern, när huden inte är van vid solljuset, är jag extremt noggrann med hög solskyddsfaktor.

Nöjd tjej som blandar solhäng med skugghäng på South Beach

Även läppskyddet hänger med VAR JAG ÄN GÅR. Applicerar det minst tio gånger om dagen. Förpackningarna från Piz Buin® är lätta att ta med sig, lätta att applicera, doftar gott (viktigt!) och väger inte onödigt mycket. Det är små detaljer som gör det vid semesterprodukter, som att de inte ska vara för tunga att bära med sig, och det gillar jag extra mycket med Piz Buin®.

Jag smörjer in mig flera gånger om dagen för att sola säkert. Är ingen person som ligger och pressar, men även om man rör sig i solen är det viktigt att skydda sig! Det är lätt att glömma bort. Ibland hör jag människor säga att ”Äh, jag ska ändå bara ligga i skuggan så jag behöver inte smörja in mig”. Men det är fel för du vistas ändå i solen mycket mer än vad du tror.

Ta hand om din hud! Den ska hålla i många, många år ♥

Vill ni läsa mer om Piz Buin® produkter kan ni gör det HÄR (klick!).

  1. Hej! I all välmening, när man läser inlägger via feedly (och gissningsvis andra rss-läsare) så kommer inte annonsmärkningen med. Läste först inlägget och blev förvånad över att inte se någon annonsmärkning men såg ju nu när jag gick in på sidan att den finns där längst upp. Vet inte om det spelar någon roll, men så att du vet 🙂
    Kram

  2. Åh vad härligt det ser ut med sol! Håller helt med dig om att det är så viktigt att skydda sig ordentligt 🙂

  3. I all välmening – men Puiz Buin solkräm innehåller en mängd hormonstörande ämnen som man absolut INTE vill ha på sin kropp, speciellt inte i fertil ålder om man planerar att skaffa barn. Snälla, gör inte reklam för en sådan produkt!

    Jättebra att skydda huden mot solen – men det finns alternativ där man inte smörjer in sig men hormonförstörande ämnen.

    Kolla tex. test från norska motsvarigheten till konsumentverket
    https://www.forbrukerradet.no/test/no-testkategori/solkremtesten-2017/

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi