Att våga, vara modig och göra det man vill.

HALLÅ ni har väl inte missat de två senaste poddavsnitten som har släppts? Avsnitt nr 19, ”Du vibrerar”, har flera kommenterat och sagt att det var vårt bästa avsnitt. TACK! Jag älskade det avsnittet och det är absolut ett favoritavsnitt. Vi pratar om mod och att våga i avsnitt 19. Jag brusar upp och går på med någon sorts urkraft innan vi som vanligt brister ut i skratt. Det är ett avsnitt där vi försöker pendla mellan allvar, stå upp för sånt som är viktigt men vi fantiserar oss också bort till okända platser. Jag gillar att filosofera och analysera i podden, det gör att jag växer och jag älskar det.


Har nog aldrig känt mig så modig som när jag vågade dela med mig av min berättelse i ”Jag är inte perfekt, tyvärr”. När kände du dig modig senast?

Avsnitt 20 är en snackispodd, vi pratar bland annat om Influencer-utbildningen som vi har olika syn på.

Du hittar podden i närmsta podcast-app, på iTunes, på Spotify eller här!

  1. Michaela, väntar fortfarande på receptet till D’s biffsallad haha, såg sååå gott och hade gärna lagat det till min kära på alla hjärtans dag 🙂 ps. din blogg är bäst!

  2. Hej! Jag undrar vad det för klipp Hamilton spelade upp i podden ”du vibrerar”, det var så himla fint!

  3. Ja, ”Du vibrerar” var verkligen ett toppavsnitt! 🙂 Jag älskar att ni vågar vara djupa. Hela er podd har sådan hög igenkänningsfaktor. Så tack för det <3 .. och sluta aldrig podda!

  4. Kan inte ni snälla göra några avsnitt om ångest, prestation, ideal och karriärshets? Hade vart extremt uppskattat

  5. Hej Michaela! Kan inte du tipsa om några fina klänningar eller outfits till en examensceremoni? Jag tar examen från universitetet i juni och skulle vilja ha något stilrent, ganska enkelt men samtidigt inte tråkigt… Liksom något chict och stilfullt som kan användbart fler än en gång.
    Funderar även på att investera i ett par pumps, några tips? Svarta/nude?
    Kram Sofia

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi