Okategoriserade

Breakdown

5 februari 2018, 18:23

Idag hade jag ett breakdown som jag inte har haft på väldigt länge. Jag kände faktiskt inte igen mig själv och vet inte om det var super-PMS eller en utmattnings-varning. Men jag gick hem från jobbet och var bara så ofattbart ledsen och när jag väl kom hem störtbölade jag i närmre en timme. Alltså inte fällde någon tår utan verkligen bröt ihop. Jag var så himla, himla, himla ledsen och det var länge sen jag kände mig så ledsen helt utan anledning.

Min att göra-lista är milslång och jag är inte van vid att ligga såhär mycket efter så jag vet inte om det kanske är det som spökar. Jag tycker verkligen det är svårt att utskilja vad som är utmattnings-symptom och vad som är t.ex. pms eller bara en dålig dag.

Helst av allt skulle jag bara vilja lägga mig i sängen med massa gott och stänga av mobilen men det är det absolut sista jag kan göra idag. Jag VET att det inte är synd om mig och försöker inte köra någon jävla offerroll här, jag lever ett underbart liv, men idag bröt jag ihop och så är det med det. Känner att jag ligger efter med massa förslag till kunder som väntar på respons, jag har inte hunnit ta tag i massa samarbeten för kommande månad, glömt att svara på mötesförfrågningar, inte betalat fakturor, inte skickat in redovisning för januari och ligger helt enkelt bara efter med så fruktansvärt mycket jobb vilket är oerhört stressigt när jag driver eget. Dessutom kom jag hem till en lägenhet som var fullständigt i kaos, såg ut som det varit ett krig här hemma och det är inte jag som stökat ner detta helvete (ett fel från städbolaget vi anlitat) så var tvungen att ta tag i det istället för att försöka röja undan mer jobb. Ni vet ju att jag har väldigt svårt för stök och det var helt enkelt pricken över i:et för mitt psyke. Nu sitter jag på golvet i badrummet med blöta och delvis förstörda kläder runtom mig efter att såklart ha blivit ledsen på D också (inte hans fel att jag är så känslig idag, han har dessutom feber så det är nog mer synd om honom hehe). Vill alltså inte gå ut i vardagsrummet även fast jag är hungrig och det snart börjar bli dags för att laga middag…

Mvh vuxen person eller ett barn, vet inte riktigt

Snälla dela med er av er personliga måndagsångest om ni har någon så kan man i alla fall känna sig mindre ensam ♥

Min vy just nu… börjar för övrigt undra om jag kanske har någon sorts fobi för det här gör mig så otroligt arg, ledsen och stressad, jag klarar inte av ofrivillig kaos och oordning.

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv