WEEKLY PLANS

God morgon älskade ni,

Jag kände mig som en förkyld zombie i morse när jag gick upp och ut ur lägenheten för att påbörja denna sinnessjukt stressiga måndag. Men så gick jag in på kontoret och möttes av en strålande Linn som jag inte har träffat på flera veckor, jag har saknat henne och våra dagliga samtal så det var mysigt att återförenas igen.

Jag ligger redan efter med måndagsbestyren haha, men ibland får man prioritera och jag prioriterade en timmes catch up med Linn istället för min att göra-lista. Tur att jag har hela måndagen på mig för att röja undan.

Efter världens roligaste helg skulle jag ljuga om jag sa att jag inte är riktigt trött den här måndagen. Men jag är också fylld av energi, kärlek och glädje efter min helg i Åre. Vi får prata mer om den senare, först tittar vi på veckan som kommer:

Måndag: Kontorsmåndag och yoga.
Tisdag: Jobba hemifrån och gå på körträning med Kevin!
Onsdag: Föreläsning med Gant och Ashkan Pouya på morgonen. På lunchen ska jag körträna igen och eftermiddagen kantas av möten. Efter jobbet ska jag på healing yoga och på kvällen ska jag på drink hemma hos Ida-Sofia som har VASS PR och efter drinken ska vi på ett event som YSL anordnar!
Torsdag: Inspelning med Mall of Scandinavia hela förmiddagen, möten på eftermiddagen, veckans poddavsnitt ska spelas in.
Fredag: Ska fota och filma material till Daily Forni och gå på presslunch för 2nd Day på Ett Hem. Härligt avslut på veckan.

  1. Kan du inte inkludera (fre)lördag söndag i dina weekly plans? Känns så konstigt då helgen inte alls nämns 🙂 Även om du kanske vill spara det t dina min-helg inlägg så kanske bara nämna helgen kort o inte bara vardagarna?

    1. Tanken är att Weekly Plans ska fokusera på just jobbveckan eftersom jag skriver om helgen/andra privata tillställningar i andra typer av inlägg 🙂 Blir lite roligare att dela upp det tycker jag <3

  2. Haha måste bara säga att jag älskar era inslag med ”ångestryck” i podden! Inte för att jag älskar att ni utsätts för ångest utan för att det känns typ bra att jag inte är den enda (som det ofta känns som) som får dessa ångestryck som jag får typ dagligen av något jag gör eller säger haha!

    1. Haha sååå roligt med våra ångestryck <333 Älskar att dela med mig av dem för att man VET att man inte är ensam!

    1. Hahah insåg nu att det kan uppfattas som att jag har börjat sjunga i kör. Men nej, ska bara lära mig köra bil lite bättre <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi