Vego, inspelning och läkande yoga

Hej hörrni, ska vi titta på lite bilder från förra veckan för att vända det stressiga humöret? Så gör vi. <3

Förra måndagen åt jag lunch på Paraden med delar av Daily Forni-teamet. Närmre bestämt Lollo och Carro som hjälper oss med det visuella. Carro kommer troligtvis att börja jobba en hel del med oss framöver och då lovar jag en mer ordentlig introduktion!

Anyway, vi alla åt en vegansk paj som var ljuvlig!

I måndags kväll var jag på galapremiären av Euphoria. Alicia Vikander var på plats! Åh så vacker hon är.

Filmen var riktigt bra och verkligen i min smak, den får 4 av 5 i betyg av mig! D gillade den dock inte alls, tur att smaken är som baken.

På tisdagen jobbade jag hemma och åt min topp tre vanligaste rätt: halloumisallad!

På eftermiddagen tog jag en promenad i vår vackra stad med Amanda och Chloé.

I onsdags var det inspelningsdags med Mall of Scandinavia!

Vi filmade flera olika klipp där vi pratade om en hållbar garderob.

Det är den här inspelningen jag berättar om i krönikan i senaste poddavsnittet!

Efteråt sprang jag bort till Altromondo Yoga där det var första lektionen i Healing Yoga! Det är en 16 veckor lång kurs där vi en timme i veckan går igenom delar i boken Healing Yoga som Jennie har skrivit. Det är en blandning av fysisk aktivitet, lära och mer stillsam yoga/meditation som passar för de som t.ex. går igenom, eller har varit med om ett trauma.

I torsdags råkade jag gå förbi H&M i Fältöversten och shoppa lite fina grejer, är helt såld på den butiken. Hoppas att H&M fortsätter med detta uppsving på alla plan, då kanske det går lite bättre för dem också får man hoppas 🙂

Åt lunch med PetraStrandvägen 1 <3

  1. Forni, i love you och har läst din blogg i säkert 10 år och här kommer min fråga till frågor med forni :
    NÄÄÄÄÄÄR ska vi få ett recept eller bara ens ett HUM på hur din kille gör sin köttfärssås? 😂 asså plz dela med dig ❤️
    Puss!

  2. Om du vill att det ska gå bättre för H&M kanske du kan be om att få jobba i deras fabrik i Etiopien för 10kr om dagen.

  3. Men va fint det blivit på Fältan! Känner jag blir så glad av din bild på Djurgårdsbron <3 Bodde där under lång tid! Gud vad jag saknar Stockholm när jag ser på dina bilder <3

  4. Vart kommer den snygga kjolen som du har på inspelningen ifrån? 😍 Sedan ett litet tips, du borde fixa en funktion så att ens uppgifter memoreras automatiskt när man kommenterat, så man slipper fylla i allt om man vill kommentera ofta. Kram!

  5. Hej! Jag lyssnade på en Podcast där du nämnde att du äter mycket olika vitaminer, kan du inte skriva ut vilka du äter?
    /en som alltid blir sjuk!

  6. Hej på dig! Jag är så dålig på att kommentera inlägg generellt men har i vilket fall läst din blogg ett par år. Nu kommenterar jag inte ens på inlägget jag syftar på, men det är en bra start att ens kommentera över huvudtaget tänker jag hehe.
    Ditt inlägg om din måndag, igenkänningsfaktor 100! Sjukt skönt att läsa att uppstyrda personer med fötterna på jorden (som du) också kan känna såhär ibland. Är väldigt glad att du skriver om sådana saker och att du delar med dig och att personer oavsett ålder kan förstå att livet aldrig är perfekt, oavsett levnadssituation. Jag beundrar dig och tycker att du är en lagom bra förebild på det viset att du inte höjer allt till skyarna, låtsas att allt är perfekt och visar livet som det är. Lite bilder på alkohol här och var, en gnutta fest och lite ohälsosam mat titt som tätt är det som hjälper folk att inte framkalla ångest, inget kan vara perfekt tror jag! Kände att jag behövde skriva av mig och inte hålla det för dig själv. Om du någon gång vill ta en fika med en läsare eller bara få en ny bekantskap så har du en person här. Ville bara säga det! Ha en trevlig kväll 🙂

  7. Hmmm.. Först snacka om hållbar garderob och sedan handla på H&M. Antar att inslaget inte handlade om socialt och ekologiskt hållbar garderob då 🤔

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi