Frågor med Forni

Frågor med Forni

10 februari 2018, 15:00

Gud så intressant ! Har du tagit del av food pharmacy något? De förspråkar en del med att lägga till goda vanor snarare än att utesluta , tips ! <3

Jag har stenkoll på Food Pharmacy! Har läst deras båda böcker, lyssnar på podden och följer bloggen. Tar in och tror på mycket av deras filosofi kring kost.

Jag såg att några kommenterade och blev arga för att jag påstod att rätt kost botar cancer – det är självklart inte så jag menar. Cancer drabbar alla, jag om någon vet väl om det som har en älskade liten unge på 2,5 år i min kompiskrets som går igenom cancerhelvetet just nu. Men även på sjukhusen pratas det om vikten av rätt kost för barnen som går igenom cancer, om att utesluta sånt som är dåligt för kroppen (t.ex. socker) och istället addera sånt som är bra (t.ex. gurkmeja). Min kompis ger hennes dotter vitaminshots och andra bra grejer via sondmatningen efter rekommendationer och försöker baka rawfika istället för vanliga bullar osv. Om någon inte tror på att i alla fall försöka hålla cancern borta med hjälp av en viss kost så får denne person självklart bara äta som hen vill, men jag tror på att kost kan påverka och försöker därför att få i mig sånt som jag tror är bra för kroppen, även om jag är fullt medveten om att jag såklart kan få cancer ändå. Puss och #fuckcancer

Vart kommer din fantastiska jacka ifrån? Snyggaste jag sett!

Den är från Acne Studios 🙂 Puss!

Vart kommer den snygga kjolen som du har på inspelningen ifrån? 😍 Sedan ett litet tips, du borde fixa en funktion så att ens uppgifter memoreras automatiskt när man kommenterat, så man slipper fylla i allt om man vill kommentera ofta. Kram!

Den är från NA-KD (annonslänk). Smart, har mejlat och bett teknik att fixa det nu. Puss!

Kan inte ni snälla göra några avsnitt om ångest, prestation, ideal och karriärshets? Hade vart extremt uppskattat

Lovar! Det står på listan över kommande poddavsnitt. Puss!

Jag såg på din story på instagram och bröllopet såg helt magiskt ut! Jag såg också att du hade på dig en svart fuskpälsjacka (tror jag att det var) och den var så fin!! Jag har letat efter en sådan och undrar var den kommer ifrån? 🙂

H&M <3!

Hej Michaela, vart fixade du dina fransar som du har på dessa bilder? så fina 🙂

Jag fixar dem hos Stephanie på Studio Paavola. Tack <3! Får alltid så mycket komplimanger för mina fransar och är verkligen hur nöjd som helst.

Har du provat Yinyoga? Jag upptäckte den för två och ett halvt år sedan. Det är väldigt lugn Yoga där man stannar i varje position i tre till fem minuter! Man kommer verkligen ner i varv och landar i sig själv. Är otroligt skönt! Rekommenderas!

Jag går på yinyoga med jämna mellanrum men det är lite för lugnt för mig, jag älskar lugnet i min yoga men jag kommer in i lugnet genom att röra mig i positioner som är mer aktiva än dem i yinyogan. Min favvoyoga är anusarayoga, där landar jag i varje position men det är ändå ett ständigt flöde där man jobbar upp värme. Puss!

Vem är kalle??? SÅ SNYGG VEM ÄR HAN? 😍😋

Haha! Kalle är en gammal kompis till mig och D, vi har känt varandra i ungefär sju år nu och bor faktiskt i samma hus! Vi har massa gemensamma vänner och ses på allt ifrån middagar hemma hos oss till aw’s på stan eller diverse fester. Han är världens bästa kille. Puss!

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv