Piz Buin i Tulum

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Piz Buin

Visst passade Piz Buin®-produkterna in perfekt i djungelmiljön på stranden i Tulum?

Mina solskydd fick såklart även följa med på vår resa till Mexico. Jag smörjde in mig varje dag och den här bilden är fotad dagen innan hemresa. Se så fin bränna man får när man skyddar sig ordentligt! Dessutom håller den mycket längre, jag har knappt tappat någon färg såhär två veckor efter att jag kommit hem.

På bröllopet i Åre var jag fortfarande ordentligt solkysst vilket var så härligt. Det verkar ligga någon myt över att man måste skippa solskydd för en ordentlig bränna men det stämmer inte alls, snarare tvärtom så håller färgen längre om man smörjer in sig ordentligt.

Något annat som är viktigt och som man inte får glömma bort är att smörja in sig med After Sun efter en dag i solen. Både efter en dag på stranden samt när man kommit hem igen för att ta hand om huden på bästa sätt. Den här After Sun-lotionen från Piz Buin® kyler ner huden med hjälp av aloe vera och mjukgör vår solkyssta hud. Att den doftar gott är bara ett plus!

Åh, som det nästan värker i kroppen av saknad när jag skriver det här inlägget. Tänk att jag precis varit på en drömresa, jag är så tacksam att det inte är klokt. Det är helt klart en av de bästa investeringar jag gjort att spara ihop och åka på den här resan. En investering för hjärtat, själen och minnena jag kommer att bära med mig ända in på ålderns höst.

Vill du läsa mer om Piz Buin och köpa produkterna kan du göra det HÄR (klick!)

  1. Åh vad man blir sugen på solsemester nu! Älskar också Piz produkter, har använt dom så länge jag kan minnas 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi