Ett Hem, överraskningsfirande och vegansk brunch

Min helg smygstartade i fredags efter plåtningen då jag slängde mig in i en taxi bort till fantastiska Ett Hem där Wakakuu och 2nd Day hade bjudit in till presslunch.

Vi var ett härligt gäng som fick oss en genomgång av båda varumärkenas historia samt kika på 2nd Days stundande kollektion. Jag samarbetar med Wakakuu som ni säkert vet (om ni inte började läsa bloggen under senaste månaderna 🙂 och det brukar vara ett av mina mest omtyckta samarbeten från er läsare så jag hoppas att vi kan göra något mer tillsammans snart!

Det bästa med lunchen var att få lite tid med Margaux och Arnold. När man lever stressiga liv är det svårt att hinna få till kvalitetstid så då får man sno åt sig en timme här och där istället. Älskar dom här två och älskar att vara branschkollega med mina vänner.

Efter lunchen poddade jag med Hamilton, vi var båda på riktigt fredagshumör vilket lyser igenom i podden. Det är stor skillnad på att spela in en onsdagsmorgon jämfört med en fredagseftermiddag i energi och humör – jag gillar att variera.

Resten av eftermiddagen firade jag Petra som tidigare nämnt men vi hade så trevligt att jag glömde ta någon bild. När jag kom hem badade jag och sen gjorde jag tacos till middag som vi åt framför Talang.

I lördags åt vi semmelkladdkakan till frukost… mmm godaste jag ätit på länge.

Resten av lördagen rensade jag handfatet och jobbade :)))

Fram till att klockan slog 18.00 för då gick vi ner till Bardot där Petras överraskningskväll skulle börja! Vi var tio vänner som åt middag medan de andra fixade i ordning lägenheten.

Hipp hurra!

Sen satte vi ögonbindel på henne och ledde henne hem och in i vardagsrummet där 40 vänner väntade. När hon tog av sig ögonbindeln skrek alla ”överraskning” och sen var festen igång.

Vid midnatt kom en partybuss som tog alla dansande ner till Fou där vi dansade till stängning. Medan de andra åkte partybuss var jag hemma och städade undan allting så att födelsedagsbarnet skulle få vakna upp till en undanplockad lägenhet. Det blev verkligen ett maxat firande av min kära vän i år men det var hon värd. Det är så roligt med födelsedagsfester, alla var på sitt bästa humör och jag var helt svettig när jag promenerade hemåt vid tre.

Dagen efter var jag helt slut.

Men inget som inte lite brunch kan ordna! Vi åkte ut till Radisson Blu Royal Park vid Hagaparken som hade bjudit in oss för att testa deras helt veganska brunchbuffé! Så bra initiativ. Massa goda grejer på borden och vi åt allt ifrån caprese med ”ost” på cashewnötter, amerikanska pannkakor, vårrullar, sötpotatispommer, sliders, kokosyoghurt med hemmagjord granola, juice i mängder och croissanter. Det var jag, D, Timmy och Sofia som var där tillsammans och det var så mysigt med lite kvalitetstid med min älskade bror och flickvän.

Vi bestämde oss för att gå genom Hagaparken hem. Så skönt när man inser att man gått nästan en mil på bakfyllan!

På kvällen blev det kebab och Bron. BRON SÄSONG FYRA ♥

    1. Det var inte ett event utan tror bara de hade bjudit in några stycken för att testa brunchen! Var bara vanliga gäster på plats (och Ida då men henne missade jag :-). Det var gott och framför allt kul att de lyckas skapa så stort och kreativt utbud. Kram!

  1. My god vad gott det lät med vegansk brunchbuffe, ska testa den snarast:)
    Har din bror Timmy och hans tjej blivit tillsammans igen?

    1. Den var jättegod och imponerande med så mycket alternativ trots veganskt!

      De har varit tillsammans i över åtta år, var ett kortare break ett tag för några år sen men sedan dess kilar de stadigt 🙂 Hon är inte alltid med i bloggen/på alla grejer vi gör bara <3!

  2. Önskepodd:
    Om stress, otillräcklighetskänslor, prestationsångest osv.
    Känner allt sånt just nu och hade behövt lyssna på er kloka kvinnor prata om det <3

  3. På torsdag ska jag gå på min första klass på Altromondo och då restorative yoga. Köpte boken healing yoga igår och tror nog att jag slog gråtrekord då jag läste… Det var något som hände i mig (Positivt!) då jag läste och jag kände bara att Oj, det här kan nog vara sista pusselbiten för att på riktigt bli fri från ångesten som bottnar i flera trauman.
    Så tack för att du skrev om Healing yoga❤️

  4. Herregud så smarrigt med vegansk brunch, inte hört om något ställe här i Luleå som kör det tyvärr men man kan ju alltid hoppas att någon börjar snart:)
    Älskar pyjamasskjortan!!
    Ha en fin dag<3

  5. Så bra avsnitt av podden i söndags!
    Satt med ångest över dejting-livet och killar.
    Bestämde mig för en pw och öppnade upp podcasterappen. Väldigt passande tema för mig så att säga, efter den promenaden och er podd i lurarna, skratt och gråt var ångesten som bortblåst.
    Tack för världens bästa podd.
    Kram

  6. Vad gulligt att du var kvar och städade efter överraskningsfesten. Blev helt varm när jag läste det, då har man vänner som tänker på allt <3 Ha en fin dag!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi