Okategoriserade

Bilkörning, bebisar och glada besked

13 februari 2018, 16:28

Vilken skön tisdag det här visade sig att bli. Jag körtränade med Kevin i en dryg timme i förmiddags och sedan tog jag en kaffe hemma hos Cilla. Det är verkligen en prövning att lära sig köra bil med utgångspunkt Östermalm för det händer saker hela tiden när man kör i innerstan, så fort vi kommer utanför tullarna är det som att jag andas ut. Min viktigaste prövning är att bli trygg och bekväm i den hetsiga trafiken som finns i city. Jag är en lugn person i trafiken, ingen som gasar på när jag blir stressad direkt, men eftersom det är ganska knepigt att köra i innerstan (och det är mestadels då jag behöver köra bil) gäller det att öva, öva, öva. Idag körde vi från Karlaplan till mina föräldrar i Hammarby Sjöstad, vinkade till deras lägenhet och sedan tillbaka igen. När vi kom tillbaka övade vi på olika trafikskyltar (räck upp handen om du har körkort men har glömt bort vad hälften av alla skyltar!) och sen traskade jag bort till Cilla. Fick gosa med hennes Ian och prata ikapp senaste tiden. Gud vad bebisar växer fort haha, känns som att alla mina vänners barn växer bort. Slow done the time please.

Förutom bilkörning och kompishäng fick jag ett glädjande besked idag som värmde hela min kropp. Så kul när sånt händer i vardagen.

Nu sitter jag och jobbar med Vänner i bakgrunden och ska snart ta emot Mathem som kommer vilken minut som helst. Mamma och pappa kommer över på middag, det blir minipizza <3 Har saknat dem (både mina föräldrar och minipizzan).

Världens enklaste recept på minipizza här (klick!)

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv