Nyårsmål för 2018

Bättre sent än aldrig, här kommer mina nyårsmål för 2018 som jag ska jobba med:

Äta mer vegetariskt och veganskt
Mina förändringar på den här punkten var enorma under 2017 och jag ser fram emot att fortsätta äta mer grönt och hållbart.

Yoga
Jag har yogat minst en gång i veckan i flera år nu. Det här året kommer det nog bli mer yoga än så, jag får inte nog av det. Så tacksam över att ha yogan i mitt liv.

HA KUL!
Livet är alldeles för kort för att ha tråkigt. Jag ska maxa 2018 och ha så kul jag bara kan och känner för. Förra året blev jag väldigt medveten om hur skört livet är och nu vill jag bara ta hand om mitt liv så mycket som möjligt.

Göra det som jag mår bra av
I år ska jag jobba ännu mer på att sätta mindre press på mig själv och göra saker jag mår bra av. Oavsett om det innebär en spontanresa eller att stänga av telefonen en hel helg. Jag får vara i fokus.

Utöka Daily Forni-teamet
Vi börjar bli ett litet gäng som jobbar med mitt bolag nu och jag är nog rätt dålig på att förmedla hur stolt det gör mig. Från början var det bara jag och i år stärker vi upp med ytterligare personer – ingen är gladare än jag över detta! Bara en sån sak som att jag lanserade Daily Forni 2017 var ett riktigt drömprojekt och att det nu är i rullning är så jäkla roligt. Daily Forni är mitt magasin, mitt egna ”Vogue”, som jag driver på samma sätt som jag själv önskar att ta del av inspirerande innehåll. Det är världens roligaste jobb och jag är stolt som har världens bästa team med mig.

Gå mer på magkänsla/blicka inåt
Min magkänsla har sällan svikit mig men jag har kommit på mig själv med att lita mer på yttre faktorer än att lyssna inåt ibland och det är inte bra. Jag har en magkänsla som jag egentligen litar på mer än något annat och jag måste bli bättre på att följa den och inte min omgivning. Jag vet vad som är bäst om jag blickar inåt.

Sprida positiv energi och vara mindre mottaglig för negativ energi
Jag är, som ni vet, extremt känslig för energier. Det är en fantastisk gåva men det är också påfrestande – speciellt i det yrke jag valt. Jag blir ofrivilligt överöst med andra människors dåliga energier och det krävs mycket för att hantera dem och sedan gå vidare ifrån dem. I år ska jag jobba STENHÅRT med att inte ta emot människor dåliga energi för den är som mögel på insidan av kroppen. Usch, jag avskyr den. Det här känns så himla viktigt för mig i år, att bli bättre på att inte ta in dålig energi. I samband med detta ska jag fokusera ännu mer på att sprida positiv energi till mina medmänniskor och lägga fokuset där. Jag tycker så synd om negativa människor men har insett att det är ingen idé för mig att bli arg eller irriterad över deras negativitet. Istället måste jag rikta fokuset till de kärleksfulla medmänniskor som finns omkring oss och lägga min energi där – för det är också deras energi jag sedan får tillbaka ♥

Här (klick!) kan ni läsa om mina nyårsmål 2017 och hur det gick!

  1. Hej Michaela!
    Är helt med på att 2018 = att ha KUL!
    Fråga: Du kanske har en tydlig bild för vilka kompetenser du vill utöka Daily Fornis team med?
    Hursomhelst, jag är karriärvägledare och driver eget sedan två år tillbaka. En del av mitt arbete är bland annat som Metro Modes karriärexpert. Vore så kul att ha kunna bidra till teamet! Hör av dig om det kan vara något för er.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi