Midnattsblå och puderrosa

Det var många som var nyfikna på mina outfits från Åre, jag har generellt varit ganska dålig på att visa upp mina kläder senaste tiden, ledsen för det. Det blir alltid så under vintern men nu lovar jag att det vänder!

Jag hade i alla fall på mig den här helt underbara byxdressen från Teotoki.

Förutom att olika människor som råkade vara på toaletten samtidigt som mig fick hjälpa till att klä av mig under hela festen så får den fem av fem Fornis! Kände mig otroligt snygg.

På själva bröllopet bar jag denna sidendröm från Stylein!

Såg att den precis kommit in! (annonslänk)

Såg den första gången i augusti och blev helt kär. Färgen, materialet, ballongärmen. Den var så skön att ha på sig också, verkligen en perfekt bröllopsklänning som klarade en hel natt på dansgolvet utan problem!

  1. Åh, hur väljer man klänning till bröllop? Är själv så rädd för att göra fel att jag valt bort alla klänningar som angränsar till vitt/cremefärgat, och hade därför valt bort din klänning, även om den är så fin! Hur tänker du med ljusa färger på bröllop?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi