Den perfekta helg-outfiten

Innehåller annonslänkar

Pyjamas och sovmask från & Other Stories, tofflor från Flattered

JIPPI IDAG ÄR DET FREDAG!!!

Därför tänkte jag tipsa er om den ultimata helglooken – nämligen pyjamassetet! Jag fick det här solgula setet från & Other Stories inför alla hjärtans dag och har redan använt det både en och två gånger.

Dels passar det utmärkt när man vill mysa omkring hemma men ändå vara lite fin, jag matchar det med mina flufftofflor från Flattered och en sovmask som jag också fick från & Other Stories.

Klackskor från Jennie Ellen, väska från Chanel, örhängen från Shein

MEN setet funkar ju magiskt att gå ut i, bara att byta ut tofflorna mot ett par klackar och dra på sig ett par stora örhängen så är man good to go!

Pyjamas for life ♥

Här kommer ett gäng andra fina pyjamaser som jag hittade på nätet just nu. Ha en mysig och skön och festlig helg i din favoritpyjamas!

Övre raden: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Nedre raden: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

  1. God morgon och trevlig helg!

    Bra inlägg och massa fina pyjamasar, men jag undrar om du kan göra länkar som öppnar sig på nya sidor? Så slipper man skickas bort från din blogg och börja om från början varje gång man klickar på en länk.

    Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi