Spring, you are just around the corner.

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED NA-KD

Vit skjorta med knyte HÄR
Pumps HÄR

Här kommer åtta favoritplagg som finns inne hos NA-KD just nu! Ni hittar en rabattkod på hela deras sortiment i slutet av inlägget.

Ovan ser ni två riktiga favoriter hos NA-KD just nu. Knytskjortor håller jag kärt vilket jag pratade om senast igår hehe, och pumpsen – wow! Så sköna och fina.

Rosa blus HÄR

Den här blusen hade jag på mig igår när vi åt middag hos mormor, kände mig så fin i den och det är ett perfekt plagg för att piffa upp mars.

Topp med volang HÄR
Örhängen HÄR

De här örhängena känns riktigt lyxiga och fina. Även toppen sitter så fint på och går att matcha både till jeans eller till ett par kostymbyxor tycker jag. Undra om jag ska ha detta ikväll…

Svart skjorta HÄR
Lila tofflor HÄR

Åh, dessa lila tofflor. Blev kär. Den svarta skjortan sitter riktigt bra på trots att den är off shoulder, den ramlar inte alls ner över armen utan sitter på plats (funkar utmärkt utan bh för mig).

Det var lördagens lilla inspirationsdos, ut i solen och njut nu. Happy shopping & puss!

Ange koden ”Forni20” när du betalar i kassan så får du 20% rabatt på hela sortimentet, gäller tills på tisdag den 27:e februari.

  1. Just nu har ju Nakd 30% på hela sortimentet, så kanske lite olyckligt att din kod endast ger 20% då när man kan få 30% (antar att det inte går att få ytterligare 20% on top of 30%)
    Nu syns det rätt tydligt på Nakd’s hemsida att de har rabatt på hela sortimentet, men trist om man missar det.
    Toppen med volanger var verkligen superfin på dig 🙂 ha en bra dag

  2. Hej!
    En fråga,
    Var ni någon gång inne i Tulum ”stad”, funderar på att åka dit men undrar om man måste bo vid stranden. Hur långa avstånd är det liksom?
    Kram!

    1. Hej! Tar mig friheten att svara. Jag var i Tulum för fyra år sedan, det verkar iofs ha byggts en hel del senaste åren och finns nog fler hotell nu än då. Vi bodde i Tulum by då vi var där över nyår och det var superdyrt vid stranden. Tyckte det funkade super, tror det var kanske 1-2 km till stranden och vi kunde gå dit eller hyra cykel. Gillade att vara i Tulum by, det kändes lite mer genuint och inte lika uppbyggt som vid stranden, nära till bussar/colectivos om man vill åka på utflykt och till restauranger. 🙂 Stranden är allmän och inte ”bokad” av hotell. Men om det inte är så stor prisskillnad nu som det var då, så är det kanske värt att satsa ändå på att bo vid stranden. 🙂 Tulum var helt underbart så hoppas ni åker!

  3. Jag undrar hur du tänker kring konsumtion och hållbarhet? För ett par dagar sedan la du upp ett inlägg om din kampanj om hållbarhet. I det här inlägget konsumtionshetsar du istället. Jag förstår att bloggare tjänar sina pengar främst på att få andra att konsumera, men för mig känns det som ett smutsigt sätt att tjäna sina pengar på med tanke på hur dåligt miljön påverkas av detta. Du har även nämnt ett flertal gånger att du ibland äter växtbaserad kost pga miljön men har svårt att se att detta ”täcker upp” för allt negativt som kommer med att du dagen efter lägger upp ett inlägg där du hetsar/bidrar till konsumtion.

  4. Vilken storlek har du på Adoore byxorna? Och vad har du för strl normalt eller på kostymbyxor?

    Tack för bra blogg, Kram

    1. Jag har alltid minsta strl, tom xxs på filippa k:s kostymbyxor men dom från adoore var för små i låren på mig i xs och för stora i midjan i s. Så skulle nog säga att de är små i benen!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi