23. Målvaktstekniken

Nytt avsnitt av ”Forni & Hamilton” har släppts idag, precis som varje söndag. I det här avsnittet pratar vi om destruktiva relationer. Kanske framför allt den till sig själv. Men också – hur vet man om man är i en destruktiv relation?

Lyssna och kom gärna med förslag på vad ni vill att vi ska prata om i kommande avsnitt! Många av er pratar jag med via DMs på Instagram och det är så roligt med alla era tankar kring podden. Framför allt är det fint att den uppskattas och når fram. Ibland känner vi oss som två människor som famlar i mörkret, men det är skönt att i alla fall göra det tillsammans.

Här hittar ni oss ♥

          1. Slut! Synd att jag missade den, men oh well! Du är iaf ursnygg i din.
            Ska passa på att säga att jag älskar din blogg, härlig och inspirerande. Samma sak med dig och Hamilton, ni är grymma!

  1. Tre önskeämnen till podden:

    – Framtiden, drömmar och mål! Var ser ni er själva om 5, 10 och 20 år? Vad är era högsta drömmar? Hur jobbar ni för att nå era drömmar?

    – Hälsa, mat, träning, välmående och kroppsideal.

    – Hemma, vad betyder hemma för er, lägenheter, drömbostäder och allt därtill.

    Kram <3

  2. Lustigt att ni släpper en podcast om just detta ämne när jag har spenderat halva natten gråtandes över insikten att jag måste sluta träffa en människa som inte är bra för mig och hur jag inte blir bra för mig själv med hen. Tack för fint avsnitt <3

  3. Har precis lyssnat på avsnittet och gick in här för att jag blev så ledsen av att höra om ditt ångestryck. Vill bara berätta att jag tycker du är stark som fortsätter jobba i den här branschen, och som fortsätter dela med dig för att du vill, samtidigt som du tvingas utstå mycket hat. Du verkar vara en väldigt klok, jordnära, omtänksam, ödmjuk och lyhörd person – så jag hoppas elaka kommentarer får rinna av dig framöver, tråkigt att man ska behöva vara stark idag, alla är ju bara människor, vi borde ta hand om varandra. Kram

    1. Tack fina du för morgonpeppen. Det är verkligen ett stort minus med det här jobbet, alltså näthatet/ryktesspridningen/folk som tycker att de har rätt att säga vad de vill om en för att man har ett offentligt jobb. Ibland tvekar jag på om det är värt det, om jag ska vara helt ärlig, samtidigt som jag inte vill att hat ska få mig att sluta med världens roligaste jobb. Svårt det där.

      I alla fall – TACK för din kommentar, betyder mycket. Puss <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi