Vinn en shoppingeftermiddag och 10 000kr att shoppa för (!)

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Mall of Scandinavia

Det roligaste med mitt jobb är när jag får jobba ihop ett koncept gentemot mina läsare där det finns något extra med i bilden. En rabattkod, en gåva, en tävling eller en unik möjlighet av något slag. Jag gillar när Mall of Scandinavia säger ”Ska vi inte ha en tävling som har något superhärligt pris till någon av dina läsare?”. JA TACK.

Tillsammans med Mall of Scandinavia har jag alltså tagit fram en tävling med ett (tycker jag i alla fall!) himla trevligt pris.

Det är nämligen så att någon av er kan vinna en shoppingeftermiddag tillsammans med mig där du får 10 000kr att shoppa för i Mall of Scandinavia!

Upplägg: Vi ses en eftermiddag nu i mars i Mall of Scandinavia. Tar en kaffe, planerar vad du är ute efter och sedan går vi och shoppar tillsammans. Ledordet för shoppingen är hållbart mode, så vi letar efter plagg för att bygga upp en basgarderob.

Så tävlar du:

1. Bli lojalitetsmedlem hos Mall of Scandinavia och dela med dig av dina hållbarhetstips, här (klick!) kan du göra det.
2. Den 4:e mars kommer jag tillsammans med Mall of Scandinavia att välja ut en vinnare.
3. Vinnaren kontaktas via mejl och ska vara tillgänglig den 8:e mars på eftermiddagen.

Lycka till!

  1. Hej! Så fint och bra samarbete! Tänkte bara säga att när man läser din blogg via bloglovin så syns inte samarbets-bannern – bara så att du vet! Tack för bästa bloggen <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi