Tävling: 10 000kr att shoppa för!

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Mall of Scandinavia

Nu är det bara några timmar kvar av årets bästa tävling som jag har i samarbete med Mall of Scandinavia!

Ni har väl inte missat den?

SÅ ROLIG tävling där du kan vinna 10 000kr att shoppa för i Mall of Scandinavia. Dessutom får du ingen mindre än mig som shoppingstöd under en eftermiddag! Tanken är att jag och vinnaren ses den 8:e mars (alltså redan nästa vecka!) på eftermiddagen för att ta en kaffe och shoppa lite tillsammans. Jag följer med som shoppingråd och kompis, så får du shoppa loss under några timmar! Härligt va!

Så tävlar du:

1. Bli lojalitetsmedlem hos Mall of Scandinavia och dela med dig av dina hållbarhetstips, här (klick!) kan du göra det.
2. Imorgon bitti (6/3) kl 9.00 kommer jag tillsammans med Mall of Scandinavia att välja ut en vinnare.
3. Vinnaren kontaktas via mejl och ska vara tillgänglig den 8:e mars på eftermiddagen.

TÄVLA NU! Sååå fett pris ju, Mall of Scandinavia har hur mycket fina saker som helst så att shoppa upp 10 000kr där blir ingen utmaning precis. Puss och lycka till!

  1. Tänkte kika på att vara med i tävlingen men det går inte längre att tävla, så du vet 🙂 Möts av ”the campaign is now finished”

  2. Såg att någon hade skrivit att det inte går att tävla längre men det fungerade för mig precis. 🙂 Håller tummarna för vinst, vilken dröm att få en shoppingeftermiddag med dig!

    1. Tävlingssidan krånglade lite pga. högt tryck men fungerade annars fram till 09 i morse då tävlingen var slutförd! Vinnaren är kontaktad på mejl så kolla mejlen 🙂

  3. Åh hoppas verkligen på en vinst för en gångs skull. Har kollar mailen maniskt sen igår pga detta haha. Drömmigare torsdag går ju knappt att uppnå… 🙂

  4. Skulle också tävla då du du skrev igår 5 mars vid 18.00 att det var 24 timmar kvar men nu är tävlingen stängd 🙁 Så himla synd.

    1. Inlägget postades först vid 09 igår och tävlingen var live fram till 09 i morse, men sen återpublicerade jag inlägget kl 18 då tävlingssidan krånglade under dagen. Borde dock lagt in en notis om det när jag återpublicerade inlägget igår kväll, ber om ursäkt för det!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi