Veckan som varit: tänkvärda citat och shopping

Hej hopp! Det är fredagseftermiddag, snart är jag klarjobbad för idag och då blir det aw följt av fördrink och tjejmiddag. Inte illa! Såhär har veckan varit i åtta bilder:

Drack rödvin till middagen i måndags, verkligen vardagslyx.

Pappa skickade denna bild i onsdags, de hade gjort min tonfiskröra till middag!

Jag slog på tv:n där det var Dessertmästarna, kolla vilka som dök upp i rutan! Konditorerna hade en tävling där de skulle göra bäst bröllopstårta till det blivande brudparet! Alltid kul att se bästis på tv.

Igår var jag i Mall of Scandinavia och shoppade med denna underbara människa som vunnit tävlingen och 10 000kr att shoppa för. Härligt att umgås med en härlig kvinna på Internationella Kvinnodagen! Slutade såklart med att jag också shoppade haha…

I morse startade jag dagen med frukost hos Day med Jossan och Tess. Älskar dessa tjejer.

Vi drack kaffe i mängder, pratade jobb och killar och åt färska bär.

Jag hade på mig min nya tröja dagen till ära!

Köpte den igår från Cos när jag var i Mall of Scandinavia, älskar halsen! Och färgen och materialet. Blir tröjan jag bor i nu i mars. Puss!

  1. Michaela, du är min absoluta favoritperson i hela cyberrymden. Har alltid varit och kommer alltid att vara. Lyssnade precis på ert poddavsnitt om utbrändhet och ville börja gråta. TACK för att du är en så otroligt insiktsfull människa och tog upp det där med att det lätt blir en tävling om vem som gjort mest, för att man vill rättfärdiga sin utbrändhet. Jag tycker att det är skönt att höra om andras utbrändhet men jämför mig lätt. Trots att jag idag har sjukdomsinsikt kan jag ibland känna: ”Hur kunde jag bli utbränd? Jag pluggade ju bara… Michaela var både vice VD och bloggare och min kompis hade tusen jobb vid sidan av studierna när hennes immunförsvar la av…” Det man ofta missar att ta med i beräkningen är den känslomässiga stressen, som inte utlöses av det man GÖR utan av det man tänker och känner. Jag har förstått det nu. I en tid när det känns som att allt mer content handlar om ytligheter som bara ökar prestationsångesten är Forni och Hamilton ett alldeles UNDERBART inslag. Så tack för det. Känner mig hundra kilo lättare där jag ligger med ensamhetsångest i soffan och snusar min hund i nacken. Kram!

    1. Känslomässig stress, kan så relatera till detta, så fint beskrivet! Har upplevt exakt samma innan (och efter) jag kraschade. Stor kram <3

  2. Måste också kommentera: Du å Jossan har så genomgulliga ansikten, ni är liksom SÅ HIMLA SÖTA. Sötdöden med en bild på er båda :’) <3

  3. Hej! Tänkte bli av med kommentar-oskulden nu. Kände att det var dags när jag läst din blogg i ca 8 år 😉 Jag lyssnade på Petra och Linns podd där Petra pratar om vad som gör en lycklig och på bra humör. Jag har funderat på mina topp 3 glädjeämnen och blev tvungen att skriva till dig. För vid sidan av att umgås med familj/vänner och gå långa promenader med hunden så finner jag som mest harmoni och glädje när jag skrollar mig fram på din blogg. Tack för att du skapat en fin sida att besöka varje dag! Du har tidigare skrivit att du eftersträvar skön energi här inne, och DU lyckas verkligen med det. Jag hoppas att alla läsare hänger på, det borde ju ligga i allas vårt intresse att ge tillbaka en smula när du så generöst delar med dig till oss varje dag. Sköt om dig och ha en fin helg!

    1. Tusen, tusen tack för den här kommentaren. Den värmer ända in i själen, så fint att bli påmind om att den här platsen är det jag vill att den ska vara för någon där ute. Skickar massa kärlek till dig <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi