Mysiga mars

Tre bilder från mitt mysiga mars

Mars månad blev inte riktigt som vi tänkt oss i år. Vet ni att förra året invigde jag uteservering den 18:e mars? På söndag är det den 18:e mars igen men inget uteserveringsväder lurar här i Stockholm på långa vägar.

Jag försöker att inte stressa upp mig utan fortsätter att mysa mig igenom mars.

Annonslänkar: Doftljus | Solglasögon | Morgonrock | Filt | Sjal | Tofflor

Sex saker som för mig är lika med mys: en mjuk morgonrock att gå omkring i hemma, en varm pläd att ha i soffan när jag kollar på Netflix, doftljus tända, tofflor i kashmir (jag har dessa hemma, det är som att gå på moln!), en stor halsduk för att hålla kylan borta och så stora solisar – de håller både mars-sol och mars-snö borta!

Idag är det fredag och jag har bestämt mig för att ta det lite lugnare idag än de andra dagarna den här veckan. Blir hemmajobb, lunch och en promenad till att börja med. Puss!

  1. Åh, Michaela! Du är så fin i ditt nuvarande hår men blir du aldrig sugen på att gå tillbaka till din helt naturliga färg? Tycker den är så vacker!

  2. När jag håller på att bli som mest galen på att vintern aldrig ger sig så tänker jag på att det snöade den 10 maj i Stockholm förra året. Då tar jag hellre skiten nu så får det bli vår i april ;-).

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi