Veckan som varit: ny hårfärg och sammanbrott

 

I tisdags fick jag en genomgång av Samsung Galaxy S9 som jag har samarbetat med på Instagram under veckan. Killen som hade demon såg helt klart lite frågande ut när det första jag gjorde var att börja ta selfies för att testa selfiekameran haha.

Tisdagslunch med MehmetGrodan, jag åt en laxsallad.

Såhär såg jag ut på kontoret i onsdags när jag pendlade mellan sammanbrott och asgarv.

Igår klippte jag mig! Back to the blonde! Jag har ju haft min egna hårfärg från botten och en decimeter ut ungefär och sedan har den gått över till blont i en ombre. Härligt att köra mer brunt under vinterhalvåret men nu vill jag ha sommarhår igen!

Blev sinnessjukt nöjd med färgningen. Jag klipper mig hos JenniferBangerhead Studio om ni har några frågor kring färgen eller vill köra samma!

Efter frisören sprang jag bort till ett event som Samsung hade. Jag hade på mig ny skjorta från Daisy Grace! Kolla ärmarna!

Och det var sju bilder från min lilla vecka :)))

  1. Hej! Har försökt hitta inlägget där du skrev om vilket solskydd du använde när du var utomlands, men hittade tyvärr inte det och undrar nu om du skulle kunna skriva lite om vilken produkt du föredrar? 🙂
    Pst. Du verkar SÅ klok.
    Kram <3

  2. Hej M! Håret är perfektion, så snyggt! En fråga ang din klocka, har du 31mm eller 36mm? Är i köpartagen, men har så svårt att bestämma mig för storlek och få en uppfattning. Tycker att din ser så snygg ut!

  3. Åh, så snyggt det blev. Tycker du klär i allt iju för sig 😊. Vad är det man säger: ”allt klär en skönhet”. Ha en fortsatt trevlig helg!

  4. Hej Forni! Jag har en fråga till nästa veckas frågor med Forni!
    Det är så här att jag verkligen tappat lusten för att gå ut och festa med mina kompisar. Jag träffas gärna på middag, dricker lite vin men sen vill jag vara hemma vid 12 för att nästa dag inte ska vara helt förstörd. Jag ser helt enkelt inte det roliga i att gå ut ofta och bli jättepackad. Självklart kan det vara kul att gå ut någon gång ibland när det är något speciellt men jag är trött på att känna mig som den tråkiga som alltid måste ursäkta sig och inte vill gå ut. Har du något tips här för att man ska slippa få denna ”tråkiga” stämpeln? Jag vill inte att mina vänner ska sluta höra av sig till mig bara för att jag inte vill gå ut lika ofta som dom.

    Kram <3

    1. Hoppas det är okej att jag hoppar in och svarar här hehe, men känner igen mig i det du skriver! Jag kände precis likadant en period och det jag gjorde var att prata med mina kompisar, sa typ att jag helt enkelt inte var sugen på att gå ut och klubba hela tiden men att jag jättegärna hittade på annat. Vilket de förstod! Så blev många middagar med vin hemma hos nån av oss, spelkvällar, öl och biljard/shuffleboard, quiz på nån pub osv. Sen ibland hängde jag med ut om jag hade lust, annars åkte jag hem om de ville dra vidare men inte jag. Så snacka med dina kompisar och var öppen med hur du känner! Om det beror på andra faktorer (ekonomi, stress, ohälsa etc.) så ta med det också.
      Annars kan du testa att exempelvis gå ut nykter? Så slipper du åtminstone baksmälla och en förstörd dag dagen efter. Sen tror jag inte att dina vänner kommer tycka då är tråkig bara för att du inte alltid vill gå med och festa hela tiden, utan är de bra vänner kommer de ha förståelse! Sorry för megalångt svar men hoppas det hjälper lite iallafall <3

      1. Hej Daniella!! Tack för ditt svar och jättemånga bra tips. Ska ta dem med mig!
        Så fint att vi kan hjälpa varandra här <3 Kram till dig!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi