WEEKLY PLANS

Hej mina godingar,

Hur mår ni denna måndag? Jag mår bra, Theres är äntligen tillbaka efter en veckas semester och vi har fullspäckat schema den här veckan. Jag märkte att jag var lite förvirrad förra veckan när hon var borta, för jag dubbelbokade mig på flera grejer både förra veckan och till den här veckan (vilket aldrig händer). Ironiskt hur snabbt man vänjer sig vid att någon projektleder ens arbetsliv.

Jaja, idag är vi återförenade och håller på att planera veckan. Det är en rolig vecka som stundar, ska vi kika?

Måndag: Planering inför kommande vecka och kontorsjobb fram till lunch. På eftermiddagen och framåt ska jag spela in en kampanj, så roligt!
Tisdag: Den Heliga Admin-dagen
Onsdag: Frukostmöte, kontorsjobb och så ett lunchevent som Anitha har bjudit in till. Efter jobbet ska jag på min healingyoga, jag missade den förra veckan på grund av ett viktigt möte så jag längtar.
Torsdag: Frukostmöte, körträning och poddinspelning. Dessutom ska jag och Hamilton ha ett spån-möte kring ett extremt härligt projekt som vi har börjat grotta ner oss i.
Fredag: Konsultation hos Armani för att gå igenom deras make up-sortiment. Jag är ju i stort sett besatt av Armanis smink så jag är riktigt glad över att bli tillfrågad. Resten av dagen är ganska oplanerad än så länge, jag kanske ska boka in någon mysig lunch med en kompis eller så.

Lets do this!

Bildkälla

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi