Micellar Cleansing Water by Garnier

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Garnier

En ny skönhetsprodukt har fått flytta in i mitt badrumsskåp: Garnier Micellar Cleansing Water!

Har ni testat Micellar Water någon gång? Det är en helt magisk produkt som tar bort sminket och orenheter i huden på ett extremt effektivt sätt. Om ni har sett min video på Instagram så vet ni vad jag pratar om – all makeup försvann i ett svep!

Jag är nog inte ensam om att ofta vara supertrött om kvällarna och därför vilja lägga exakt tio sekunder på sminkborttagning (max!). Det är ju inte direkt jätteroligt att ta bort sminket på kvällen och därför är det riktigt tacksamt när det går i ett svep. Garniers Micellar Cleansing Water tar bort allt från foundation till mascaran och ögonskuggan på första draget vilket även betyder att du slipper skrubba sönder huden för att få bort dagens smink.

Så använder du micellar water:

Att använda Micellar Water är lika enkelt som att borsta tänderna. Du applicerar vattnet på en bomullspad och sedan drar du den över huden. Micellar Water fungerar som en magnet (!) och drar med sig orenheterna från huden när du sveper din bomullspad över ansiktet. Du behöver inte dra eller skrubba med din pad flera gånger utan det räcker med att svepa den över huden en gång och sedan är sminket borta!

Bäst av allt? Du behöver inte skölja ansiktet efteråt om du inte vill! Under vardagar sköljer jag oftast ansiktet ändå eftersom jag tycker att det är skönt men på helgerna när det ofta blir lite senare i säng så brukar jag hoppa över det. Så skönt att kunna hoppa över med gott samvete!

Du hittar Garnier Micellar Water här(klick!). Produkten är parfymfritt och passar alla hudtyper, dessutom till ett väldigt bra pris!

Puss!

  1. Har du en rejäl sminkning med foundation och puder, blush, higlighter mm så behövs det även en ”vanlig” rengöring innan, tycker jag. Annars får du använda många bomullstussar och skrubba ordentligt. Dom dagar jag inte har någon smink på huden, så tycker jag att enbart denna funkar perfekt. :). Den finns även i travelsize😊✌🏽.

    1. Instämmer! Jag har bara foundation och mascara, men det krävs faktiskt flera svep för att bara det ska komma av. Dock så älskar jag produkten, använder den varje dag!

  2. Tyvärr innehåller denna PHMB dock… och innan alla börjar skrika ”mEn aLLt OrSaKaR cAnCeR” så är det självklart upp till individuell bedömning men huvudsaken att folk är medvetna. Ämnet är bannat i EU men det tillåts i små mängder, dock kan jag tycka att det är gratis att välja bort denna produkt och välja någon annan likvärdig så varför chansa 🤷🏻‍♀️

  3. Det här är ju största bluffen någonsin… Man kan dra och gnugga flera gånger med detta medel, och så drar man en ren bomullspad över huden och det lossnar fortfarande foundation från huden … Bra när man är osminkad men man behöver ett riktig ansiktstvättmedel som komplement. Så detta vatten tappar ju helt sin funktion då det första steget ändå redan gjort jobbet.

  4. ”…men man behöver ett riktig ansiktstvättmedel som komplement OM MAN HAR SMINKAT SIG…”

    Menar jag såklart.

  5. Älskar micelärt vatten, avskyr den här varianten. Svider och tar inte bort sminket. H&Ms egna variant är 10 ggr bättre. :/

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi