Träning, dubbla frukostar och persiskt nyår

God morgon!

Dagens morgoninlägg kom lite senare än vanligt, jag hann inte blogga innan mitt träningspass. Tog sovmorgon till åtta istället, åt ett ägg och hoppade i träningskläder, sen mötte jag upp Amanda i solen. Vi körde ett megaformer-pass, satan så skönt det var att låta svetten rinna. Kommer bränna ordentligt i rumpan och insida lår imorgon.

På vägen hem lyssnade jag på Björn & Navids poddavsnitt om mat, hade solglasögon på nästippen och tog en omväg för att få lite frisk luft. Jag smet in på Coop för att handla lite grejer som saknades hemma och sen åt jag dagens andra frukost. Soyghurt med granola, jordgubbar, banan och blåbär.

På dagens schema står hemmajobb, jag ska skriva lite blogginlägg och två stycken samarbetsutkast, svara på mejl, beta av fakturor och gå igenom högarna av post och papper som ligger i arbetsrummet.

Idag är det Nouruz, alltså persiskt nyår, så ikväll ska vi över till D’s föräldrar och fira med hans släkt. Inte helt fel med persisk mat i överflöd en tisdag mitt i veckan!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi