Klockgarderoben

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Triwa

Sedan ett och ett halv år tillbaka har jag jobbat regelbundet med Triwa. Det finns så mycket grejer som jag gillar med just det här varumärket och gänget som ligger bakom det, men om jag skulle börja prata om det nu så skulle det ta upp hela inlägget. Och det går inte, för jag har typ tretusen fina bilder jag vill visa er.

Låt mig därmed presentera: Det Stora Inlägget om Klockgarderoben!

Klockan är en sån accessoar som när man väl har börjat med den kan man inte tänka sig att ta ett enda steg utan den. Jag kollar klockan flera gånger om dagen (inbillar mig också att det är bättre än att trycka på telefonskärmen 364 gånger om dagen, men vad vet jag).

Det finns en grej jag gillar mycket med just klockan som accessoar, och det är att man kan variera den på samma sätt som man gör med exempelvis sina glasögon. Alltså att man varierar mellan flera olika beroende på vilken stil, vilket humör eller vilka andra smycken man bär just den dagen.

Ibland vill jag missmatcha mina smycken och ibland vill jag ha alla i samma metall. Som här, där jag vill köra en guldig look och alltså matcha klockan med mina övriga smycken.

Den här klockan är en av de finaste klockorna jag vet – Dixie Aska. Den är lagom stor för en lite mer proper kontorslook, själva armbandet är så elegant och urtavlan är ju magi.

Jag tycker att mönstret i urtavlan påminner lite om stilen som Toteme kör i sin senaste vårkollektion. Om man tittar noga ser man också att strecken inte är slumpvist placerade utan följer klockans siffror.

Här är samma vardagslook med silverdetaljer istället för guld!

Vaknar ni också upp och känner ”idag vill jag ha silver/guld/rosé/inga metaller alls/ja ni fattar”? Jag känner verkligen starkt på morgonen vad jag är sugen på, och då är det kul att kunna matcha klockan med övriga accessoarer. Även min väska anpassar jag efter om jag har guld eller silversmycken på mig!

På handleden för denna look sitter en ”Blush Svalan”. En klocka i stål men med borstad roséguld i urtavlan, vi hörs så tjusigt.

Lite större urtavla än ”Aska” men bibehåller ändå den kvinnliga looken.

Här kommer en klassisk söndagslook lastad! Såhär såg jag ut när jag var på Hotell Skeppsholmen och brunchade för ett par söndagar sedan.

Söndagslooken med jeans och stickad tröja eller en vit t-shirt passar så fint tillsammans med en lite större klocka med läderband, tycker jag.

Den här modellen heter ”Snow Klinga” och läderarmbandet kommer, precis som alla läderband hos Triwa, från Tärnsjö Läder som gör svenskt, organiskt och handgjort läder.

Det här känns som en klassiker i klockgarderoben, en sådan som hänger med i många år och bara blir snyggare med tiden.

Här kommer min bästa fredagslook!

Rosé! Stora örhängen! Vintervitt!

 

Som ni vet är jag svag för rosé. Jag har alltid älskat rosa toner och när rosé-trenden kom insåg jag att den var här för att stanna – i alla fall i mitt liv.

På mig här har jag Triwas modell ”Rose Elva” som är deras minsta och mest feminina klocka. Den här är perfekt när du bär klänning eller ska på en finare tillställning och vill ha en klocka som är mer ett smycke än ett statement.

Det är så snyggt att den har en svart urtavla. Det jag verkligen gillar med Triwas klocksortiment är att du kan köpa på dig några olika, om du vill, som alla talar sitt egna språk. Någon som är lite trendigare, en annan som är mer klassisk, en tredje med en annorlunda detalj osv.

Även solglasögonen är från Triwa och heter ”Pearl Ingrid”, bar dem massor förra sommaren som ni kanske minns.

Är ni sugna på någon av dessa modeller är något från Triwa kan ni använda koden FORNI för 20 % rabatt! Gäller till och med 30e april. 

    1. Om man har en Rolex är det väl underförstått att man använder den större delen av sin tid, men ingenstans skriver hon ju att hon använder dessa klockor lika mycket som hennes svindyra? Hon kanske använder den 90% av tiden och sedan varierar mellan dessa. Jag har en dyr klocka och vill inte alltid ”slita” på den och kör då gärna en sån här variant då (gillar precis som Michaela att bära klocka).

      OM Michaela bär klockor i en prisklass runt 1000-2000kr gissar jag på at Triwa är hennes favoriter, och det är därför hon valt att samarbeta med just dem.

      1. Köper absolut ditt resonemang. Men då borde man väl ha sett henne bära andra klockor på bloggen förut?

        1. Ser samma fenomen hos många andra bloggar. Till vardags bär man Rolex, Cartier och det är sällan man ser reklamklockorna efter uppslaget. Bilderna och upplägget ovan ser ut som en riktigt välgjord reklamkampanj, men själva idéen att använda influencer för att de ska verka som ambassadörer för märket utvattnas, när det känns som vilken reklam som helst.

          1. Tänkte exakt samma sak, jättefina bilder men blir inte trovärdigt och äkta när Michaela alltid bär sin Rolex… 🙂

  1. Som ovanstående skrev – och som läsare (med öga för detaljer) ser jag dig endast i din rolex.. Då hade inlägget kanske känts mer äkta om det var skrivet med i formen som ett erbjudande till dina läsare som vill ha en klocka till ett bra pris, och inte massa bilder i sammanhang jag inte tidigare sett dig i dessa klockor förut… Trevlig helg 😊

    1. Hahaha hur pallar ni engagera er i om Forni använder sin klocka eller ej, ärligt vem fan bryr sig 🙂
      Iaf, vart kommer dina solglasögon ifrån? Snyggaste jag sett! <3

  2. Älskar när du gör sånna här samarbeten! Inspiration + rabattkod är ju det bästa man kan få som läsare 😉

  3. Vart är dina fina öronhängen ifrån?😍 Både de guldiga på de allra första bilderna och de bruna stora längst ner? Kram

  4. Hej Michela! En fråga till ”Frågor till Forni”:
    Vad använder du på läpparna? Läppglans, läppstift, lypsyl? Tips gärna! Kram till dig fina människa <3

  5. Verkar som att du tror att dina läsare är lättlurade.
    Om man följer dig och ser dina bilder är det tydligt att du alltid bär din Rolex.
    Har inte sett en bild där du bär en Triwa klocka.

  6. Trodde det skulle vara tråkigt att läsa ett inlägg om klockor men tvärtom! Välskrivet och härligt inlägg att läsa, du är verkligen duktig med ord. Och på dessa bilder strålar du till max 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi