Veckan i bilder: Daily Forni, lockigt hår & kompisdejt

Helgen i bilder kommer senare i veckan eftersom det faktiskt är helg idag också, i och med röd dag, men jag tänkte att vi skulle titta på hur förra veckan såg ut (innan helgen!) i ett gäng bilder.

I tisdags var jag hemma hos Steffi och Lykke, bebisgos är life ♥

I onsdags åt jag lunch med Pauline, Josefin och Theres.

Jag åt en vegansk linsgryta med piroger som var suuuupergod.

Onsdagskvällen bestod av Daily Forni-möte, älskar vårt team.

Var uppbokad 08-21 i onsdags, klassiskt misstag för en post utbränd-person att råka boka in för mycket på en och samma dag. Tur att jag hade min yoga inbokad på em så att jag kunde hämta styrka på passet.

Torsdag och fotografering + inspelning stod på schemat.

Såhär kan det se ut :)))

Spelade in superrolig kampanjfilm som ni kommer få se snart!

Där Jennifer avslöjar hur hon fixar helglockarna på mig :)))

Det var ju halvdag i torsdags så vid halv två gick jag bort till Riche för min lunchdejt! Perfekt när man har ett jobb precis innan som innefattar att man får håret lockat 😉

Åt lunch med min älskade Camilla och så satt Hamilton vid bordet bredvid <3

Satt i tre timmar och pratade om livet. En underbar stund.

På kvällen blev det hämtmat, jag åt hjortwallenbergare från Villa Gothem sen såg vi klart Unabomber – serietips, finns på Netflix!

  1. Kan inte du tipsa om massor med olika vårjackor/kappor? Har ingeeeen aning om vad jag ska ha på mig i vår känns det som. hjälp, haha!

    Kramar

  2. Jag läste precis ditt inlägg om att din blogglust tagit slut och jag blev så berörd att jag känner att jag vill kommentera för första gången. Jag har följt din blogg i många år och jag har alltid varit så imponerad dig, mycket för att du till synes verkar leva ett liv som skulle stiga många åt huvudet med fina middagar, lyxig lägenhet, resor etc., men trots det är du den i bloggvärlden som känns mest genuin. Som förmedlar en känsla av äkta engagemang för andra människor. Som vågar visa sig skör. Och som är den plattformen jag vänder mig till när jag vill inspireras av något tänkvärt som faktiskt berör mig. Jag blir verkligen ledsen för din skull när jag läser hur du känner inför att driva din blogg och hoppas att du finner en väg som känns bra för dig. Förhoppningsvis hjälper det med modereringen av kommentarerna, men om du skulle besluta dig för att stänga ner bloggen vill jag bara säga TACK för allt du gett mig och många andra genom åren och att du ska vara stolt över vad du åstadkommit här inne. Det är inte många som har förmågan att skapa det du gjort. Du skulle avsluta med fanan i topp och jag hoppas du inte känner att det skulle vara ett misslyckande, det vore bara ytterligare ett bevis på vilken klok kvinna du är som sätter ditt välmående i första hand. Stor kram till dig Mikaela!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi