WEEKLY PLANS

Hej tisdag, som egentligen är en måndag eftersom ”jobbveckan” börjar idag.

Jag hoppas att ni har haft en underbar påsk fylld av det ni har behövt, oavsett om det har varit sociala tillställningar, en resa, umgänge eller bara tid för dig själv. Det är också viktigt.

Den här veckan är ingen riktigt vanlig vecka för mig, jag åker nämligen till varmare breddgrader redan imorgon! Åh som min hud ska njuta av solens strålar.

Såhär ser veckan ut:

Tisdag: Kontorsjobb hela långa dagen. Jag ska yoga på lunchen, gå igenom massa saker med Theres, plåta ett samarbete och bocka av hela veckans att göra-lista på en dag.
Onsdag: Åker till Palma! Vi ska dit och plåta Petras brudtärnekollektion för Nelly.
Torsdag: Plåtning från morgon till kväll och så ska jag spela in podden efter fotograferingen. Det är så mysigt att spela in podden från olika länder tycker jag, känns som när man var liten och ringde hem, glädjefyllt på något sätt.
Fredag: Plåtning från morgon till kväll, sedan fira med en riktigt härlig middag!

Vi stannar i Palma fram tills söndag men lördagen blir ledig så då står tjejhäng på schemat. Ser verkligen fram emot den här resan, jag saknar Petra och det ska bli härligt med soool <3!

Det blir garanterat en drink på Hotel Sant Francesc i Palma på lördag!

  1. Gud så härligt med varmare breddgrader!
    Jag har en fråga till nästa frågor med Forni :).
    Jag och min man ska på en efterlängtad tripp till Stockholm i slutet av maj – barnfria!:):)
    Vi ska bo på Clarion Sign lör-sön och jag önskar tips på lunchställen, mysiga caféer, någon grym tapas/libanesisk restaurang och gärna något grymt ställe för fördrink innan middagen.
    Tacksam för tips 🙂

  2. Härligt med Palma! Jag ska dit i slutet av maj. Kan inte du göra en reseguide om Palma?! Jag älskar de du har gjort tidigare! Tack <3<3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi