Kom på en workshop om att äga sin framtid med mig, Fundler och Raw Clarity

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Fundler

Nu i april firar jag ett halvår som samarbetspartner till investeringstjänsten Fundler, en tjänst som jag först kom i kontakt med via min kompis Jacob som är med och driver Fundler (såhär såg vårt första samarbete ut). Vi tog en kaffe för några veckor sen för att prata om vårt samarbete och då kom vi på en så rolig idé när vi satt och brainstormade!

Jag gillar ju att prata om mål, något som är stommen i Fundler som tjänst. Det är viktigt att ha mål och visioner. När Jacob skulle visa mig något i appen så såg jag att ett av hans investeringssparkonton var till Arnold (han och Margauxs son) och hade en bild på Jacob och Arnold i bakgrunden. Det är motiverande att spara när man hela tiden visualiserar sitt sparande. ”Varje krona jag lägger in här, går till mitt barns framtid” eller ”Varje hundralapp är ett steg närmare min drömlägenhet”.

Fundlers motto är att alla ska kunna äga sin egen framtid. Att spara pengar på ett klokt och långsiktigt sätt är att äga sin framtid, men det är inte bara det som Fundler menar. För att äga sin framtid handlar om ett större perspektiv – det handlar om välmående utifrån ett helhetsperspektiv. Att ta hand om sig själv på alla plan och att vilja bygga upp det bästa livet till sig själv – det är att äga sin framtid.

Det finns flera såklart flera sätt att äga sin framtid på, flera sätt att uppnå sina mål – smart sparande är ett av dem. Ett annat sätt är att ta hand om sig själv, sin hälsa, sin själ. Att ge sig själv kärlek och inse vikten av välmående. Jag vill leva ett liv fyllt av kärlek, trygghet och välmående – en filosofi jag delar med Fundler och även medlivscoachen Filippa Salomonsson som ligger bakom Raw Clarity.

Jag kommer därför att hålla i en workshop tillsammans med Fundler och Filippa den 19:e april som NI är inbjudna till! Det kommer att bli ett litet, personligt och givande event där 15 av er har chansen att få en plats. Det är vanligt att inspirerande workshops och events bara bjuder in andra influencers, men vi tyckte att det vore så roligt om vi skulle kunna göra något med er som följer mig istället och ge er viktiga verktyg!

Kort info (mer information skickas till de som får varsin plats innan workshopen)
Torsdag den 19:e april kl 16-18 på Fundlers kontor här i Stockholm
Fundler pratar om att äga sin framtid och hur man sparar smart
Filippa Salomonsson håller i en workshop om välmående och att uppnå sin fulla potential
Avslutningsvis diskuterar Michaela Forni vikten av mål och drömmar.
Alla som kommer får dessutom med sig ett exemplar av ”Jag är inte perfekt, tyvärr” hem!
Det bjuds på rawfood och hälsosam dryck ♥

Ladda ner Fundler-appen (för iPhone gör du det här!) (för Android HÄR)

Såhär tävlar du!

1. Ladda ner och registrera dig i appen (passa även på att börja ditt sparande :))

2. Skicka ett direktmeddelande i appen och motivera: Vad skulle ”äga din framtid” innebära för dig?

Du måste vara över 18 år för att kunna tävla. De som har fått varsin plats kontaktas den 12:e april via mejl. 

PS. Alla fonder och pengar i Fundler förvaras på SEB och omfattas av svenska Riksgäldens insättningsgaranti.

 

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi