Nu åker vi till Palma!

Nu sitter jag, om allt har gått som det ska vilket vi får hoppas, på ett plan till Palma!

Jag tycker verkligen om Palma och har bara varit där en gång innan, så det ska bli kul att få åka tillbaka. Mest kul att känna solen, dricka gott vin, hänga med vänner och äta tapas.

Vi hörs från Palma i eftermiddag när vi landat, puss!

Bilder från Palma juli 2016

  1. Restaurangtips: Forn
    VÄRLDENS finaste location mitt i stan i en gömd gränd. Magisk inredning, bra service och maten är topp!!!

  2. Åh vad det där ser härligt ut, längtar så efter lite mer värme, bara liiite är inte ens kräsen. haha
    Trevlig resa och lycka till

  3. Det ser superhärligt ut!! Jag ska till Palma i juni så kom gärna med tips på restauranger, saker att se och göra m.m. 🙂

  4. Hör av dig om du får tid för en fika haha 🙂 Bor här med sambon sedan en tid tillbaka. Missa inte Simply Delicious i Santa Catalina (om du inte redan testat), ta deras falafel med hummus och aubergine!! Är där typ en gång i veckan haha. Santini och el perrito är två supermysiga och bra cafén där också. Och missa inte Ribello om ni väl äta världens godaste pasta, pasta franco!! Ni får inte missa glassen på Rivareno heller.. är seriöst den godaste jag ätit fast då har jag inte varit i Italien i och för sig 😉

  5. Gud va du ska ha längre hår och blont!! Du passar så mycket bättre i detta på bilderna och ser framförallt så myxket yngre ut 🙂 superfint!

  6. Guuud vad snygg och vacker du är på dessa bilder! DÖR <3
    Jag undrar varifrån dina solglasögon är? Har länge varit på jakt efter ett par och de du har på bilderna ser helt perfekta ut!!
    Puss & Kram, tack för en fantastisk och inspirerande blogg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi