Palma-look

Annonslänkar: Vita byxor från Nelly, grön tröja från Nelly, skor från Iro/Nelly, väska från J.W. Andersson, örhängen från H&M

Hej från Palma!

Vädret är som en perfekt svensk sommardag idag, runt 20 grader och sol om dagarna. Vi njuter till fullo, plåtar massa fina klänningar, äter god mat, dricker cava och skrattar så att tårarna rinner. Tjejresa när det är som bäst. Jag passar på att få lite perspektiv från hemma och bara njuta när vi är här.

Såhär såg jag ut i onsdags kväll när vi var ute och åt! Både byxorna och tröjan är nya, den gröna färgen gör sig så fin till miljöerna här.

Hoppas att ni mår bra och njuter av livet ♥

  1. Hej Michaela! Vad underbart ni verkar ha det. Jag ser så fran emot kollektionen!!
    Jag vill bara tipsa om ett MÅSTE på Mallis. Nämligen
    Gran Hotel Son Net. Det tar 20 min med bil från Palma. Ni måste måste måste bara åka dit! Åk dit på lunch drink eller middag.
    Stor kram

  2. Du är så fin Michaela! Och har så kloka tankar om allting. Hoppas ni har en härlig resa och att du kan njuta av lugn och ro och umgås med dina vänner, dvs det som verkligen betyder något här i livet! Puss & kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi