Fråga & svar: Vårjackor

Kan inte du tipsa om massor med olika vårjackor/kappor? Har ingeeeen aning om vad jag ska ha på mig i vår känns det som. hjälp, haha! Kramar

Mintgrön jacka | Grå kappa | Blå kappa | Skinnjacka | Rutig kavaj | Fuskpäls | Beige kappa | Grön kavaj

Såklart! Här kommer ett gäng favoriter som finns i butik nu. Som ni vet älskar jag skinnjackan, men även tjockare kavajer (gärna i tweed), kamelfärgat och rutigt känns som bra ledord för vårjackan. Åh, tänk att våren äntligen är på ingång!

En rosa, tunnare kappa känns även det helrätt i vår tycker jag. Denna är från Theory.

Eller något i stil med Emilias ljuvliga kavaj!

  1. Dem är fina men alla utan en (?) är väldigt dyra! Flera tusen kronor för en vårjacka! Jag tror långt ifrån alla som läser här har råd med dessa priser. Kanske hälften av tipsen kan vara budget priser iallafall… förstår att du utgår från din egen ekonomi och smak, men som sagt, alla har inte såna möjligheter 😬

    1. Jättebra feedback – ofta tar jag bara de jag tycker är finast för tillfällen men jag ska tänka på att blanda upp det mer i olika prisklasser. Kram!

  2. Nu låter jag lite gnällig här som kommer be om ett till inlägg med jackinspiration för våren hehe. Dessa var såklart jättesnygga men jag är främst ute efter en skinnjacka och den från Acne är minst sagt lite dyr… jag vet jag vet, jag kan googla fler – men det är svårt att veta var en ska leta och du Michaela har så bra smak så om du orkar/vill skulle jag bli supertacksam för ett inlägg med skinnjackor!
    Ha det bäst i veckan! Kram och tack för denna härliga blogg

    1. Åh tack, vad du är go!

      Är student och har egentligen inte heller råd med dessa men man kan ju använda det som inapiration och leta efter liknande 🙂 På massimodutti finns det fina skinnkackor för lite öägre peng!

    2. Haha, ingen fara, ska kolla om jag kan hitta lite snygga skinnjackor i olika prisklasser. Har faktiskt en rabattkod till er kring världens finaste skinnjacka som min kompis gett mig, ska se om jag kan få upp inlägget i veckan så vänta in det innan du köper något!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi