Cava i strålande sol, gruppfoton och middag på Spot

I onsdags gick vi upp tidigt och när klockan slog lunch klev vi ut ur bilen och in i det mest fantastiska hus jag någonsin har bott i. Wow säger jag bara! Att mötas av en magnifik utsikt, ett hus som var hur fint som helst, en omgivning som tog andan ur en och dessutom strålande sol, det gjorde att vi alla tog glädjeskutt när vi kom fram.

KOLLA BARA PÅ UTSIKTEN!

Vi satte oss vid poolen och dukade upp plockmat, cava, tog ut högtalare som Carro hade med sig och så körde vi en eftermiddag i solen. När jag föreställer mig favoritstunder i mitt liv, är det här ett sådant.

När kvällen kom, gjorde vi oss i ordning för att gå ut och äta middag nere i Palma! Min outfit visade jag ju upp härom dagen.

För er som har missat:

Jag har varit nere på Mallorca i fem dagar för att plåta brudtärnekollektionen som Petra har designat för Nelly. Som kampanjplåtning bestämde de sig för att plåta av Petra själv tillsammans med hennes tärnor – så fin och härlig grej att göra!

Därför reste alltså Petra med hennes sex brudtärnor ner med produktionsteamet från Nelly för att plåta av hela kampanjen. Förutom jobb passade vi även på att få lite kvalitetstid tillsammans ♥

Hela gänget: Bruden herself, jag själv, Linn (som poddar med Petra!), Sara, Mathilda, Joanna och Carro!

Mallis väder var perfekt, som svenska sommardagar när de är som bäst. För en frysis som jag själv måste dock en halsduk med i stort sett var jag än går. Är verkligen så känslig för kyla.

Vi åkte ner på stan och åt en tapasmiddag på Spot som jag varmt kan rekommendera. Härlig atmosfär, bra mat, fin inredning. Åkte hem vid elva igen och somnade innan midnatt – perfekt första dag på Mallis!

Pst… snodde flera bilder från Petra <3

  1. När du säger ”men hjärtat” till Hamilton i er senaste podd blir jag så varm. Ditt sätt att säga det och med den genuina värmen och omtanken. Bara att höra dig säga hjärtat gav mig tröst på något vis. Jag vill spela in den sekvensen och ta fram så fort något känns lite tungt. Kram

    1. Hej!
      Vilka fantastiska bilder! Jag skulle vilja hyra ett så vackert hus som ni nu bor i. Skulle vara jättetacksam om du kan ge mig info om vem jag kan kontakta!
      Vänliga hälsningar
      Anna 🌸

    2. Det är viktigt att ta hand om dom man älskar <3 Puss och tack för att du gillar poddis!

  2. Jättehärliga bilder och inlägg, men reklamen på din blogg har blivit sjukt, sjukt irriterande. Kan knappt scrolla utan att flera banners förföljer en och lägger sig över bilderna och texten! Finns det något du kan göra åt det?

    1. Hej Dena,

      Tack! Jag hör dig och har framfört kritiken till bannerföretaget, så nu får det bli max en ”rörlig” och resten stillbild framöver, känns det ok?

      Kram!

      1. Tack för svar Forni!
        Tyvärr upplever jag att det är ännu mer reklam. Önskar jag kunde skicka en printscreen till dig för ibland täcks precis hela skärmen av olika annonser. Du får såklart ha reklam men mängden just nu gör det både svårt och inte så kul att läsa när det lägger sig över inlägg, man tappar bort sig var man är nånstans i texten och fokus dras till nån helt orelevant reklamfilm snarare än till innehållet i dina inlägg (vilket jag tror du har som huvudpoäng?). Det ser tyvärr plottrigt och lite för säljigt ut. Du behöver inte publicera detta men vill bara ge bloggformatet och dess utveckling konstruktiv kritik. Hoppas du kan ta till dig för jag tror inte jag är den enda som upplever det så.

        Fredagskram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi