WEEKLY PLANS

Jag tänkte skriva god morgon men 13.39 en måndag känns ju helsjukt att skriva så haha.

Jag ramlade i säng vid 02.30 i natt efter en sen flight så tog en sovmorgon idag. På grund av massa olika anledningar sov jag som en kratta på resan så har bara snittat fem timmars sömn per natt där… Det funkade bra när vi var på Mallis eftersom jag var så taggad hela dagarna ändå, men nu när jag kom hem kickade tröttheten igång ordentligt. Det är alltid lite segt att vara helt slut efter en resa men ha tonvis med jobb att hugga tag i, samtidigt som det är helt okej med tanke på hur kul vi har haft.

Jag ska peppra er med bilder och inlägg från vår härliga resa under dessa dagar, men först ska vi titta på hur den här veckan ser ut!

Måndag: Röja undan massa grejer och preppa veckan samt spela in poddis i eftermiddag.
Tisdag: Jobb jobb jobb. På eftermiddagen ska jag iväg på ett gäng möten, bland annat med Ida Warg där vi ska prata om ett roligt projekt. Pepp!
Onsdag: Kontoret hela dagen, jag har ett Skype-möte på fm och sen ska jag iväg på lunch hos Valerie. Efter lunchen har vi projektmöte om en stor kampanj och efter jobbet ska jag på min yoga, som jag längtar!
Torsdag: Kontorsdag och på eftermiddagen ska jag iväg på ett yogaevent med Claréns, det ser jag fram emot. Efter jobbet väntar öppningen av en ny restaurang som vi ska gå på ett gäng vänner, blir superkul.
Fredag: Presentation för Emilias skor som hon har designat för Flattered, känns kul med en så inspirerande kvinna som gör nästa samarbete med dem efter mig 🙂 Sen har jag en fotografering inbokad och på eftermiddagen ska jag ha möte med en kund. Veckan avslutas med Let’s Dance på fredag kväll, jag och Petra ska gå och heja på Margaux, JIPPI!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi