God morgon och en semester-outfit

Klänning från Nelly (annonslänk!), sandaler från Flattered x Michaela (de beiga i skinn med silverdetalj, finns till försäljning nu!), solglasögon från Prada

Såhär såg jag ut en dag på Mallorca när vi åt lunch i solen mellan plåtningar. Min fina vän Sarah var med som make up-artist under resan och det var en sån lyx att få bli så fin av henne varje dag. Sarah har sminkat mig till allt ifrån mina bokomslag till större plåtningar och events – hon är en av de bästa i Sverige utan tvekan. Riktig lyx att ha henne med på resan för då visste jag dels att jag skulle känna mig 100% svinsnygg + att jag fick tid att prata ikapp med en viktig vän under morgontimmarna när jag satt i hennes rum, blickade ut över Mallorca och blev ompysslad. Om det är en sak jag har klart för mitt framtida bröllop så är det detta – Sarah kommer sminka mig haha!

God morgon förresten, hoppas att ni har sovit gott. Jag ska sätta igång med dagen alldeles strax, ville bara kika in här och säga hej först. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi