Tre små kvällstips

Glöm inte att du fortfarande kan tävla om en plats på workshopen nästa vecka!

Jag har tillsammans med Raw Clarity-Filippa och Fundler en inspirerande workshop i nästa vecka som handlar om att äga sin framtid och göra verklighet av sina drömmar. Jag tror att det kommer bli två riktigt härliga timmar och att vi, när vi säger hej då sen, kommer att känna oss fyllda av pepp och framtidsdrömmar.

Du kan fortfarande vara med och tävla om din plats, här (klick!) kommer du till inlägget och kan läsa mer. Alla som tävlar vinner en plats som gäller + 1, alltså att du kan ta med dig en kompis för extra pepp! En perfekt grej att göra med en vän. Tävlingen avslutas den 12:e april, alltså på torsdag, och på fredag kontaktas alla som fått varsin plats på mejl! Om ni får ett mejl står ni alltså på listan + 1 <3

Daily Forni: Monthly Pics

Nyfiken på vad jag och redaktionen önskar oss i april? Klicka här!

Daily Forni: Om att vara introvert

Jag älskade månadens läsarkrönika som handlar om att vara introvert, läs den här. Ni vet väl att vi varje månad publicerar en text från någon av er? Ett fint sätt att involvera läsare till Daily Forni samt låta ”okända” skribenter ta plats och få komma ut. Alltid bra att ha på cv:t! Skicka in din text till daily@forni.se om du har någon ♥

  1. Hej, tack för en härlig blogg! Den här frågan kanske passar till ”Frågor med Forni”. Vad är det som får dig att vilja kliva upp ur sängen varje morgon? Vad tänker du på en extra trött morgon?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi