Holistisk massage, micro greens och Tast Club

I fredags började jag min dag med en massage. Ni som lyssnat på podden vet att jag var helt chockad över lyxen på den här resan, vi hade nämligen en holistisk massör som var med oss i huset och masserade den som ville mellan plåtningarna. Har ni hört något lyxigare?

Att gå upp i morgondiset och lägga sig på en altan i skuggan för en timmes massage… jesus jag trodde att jag var i himlen. Lite extra kul att det var Uma Thurmans bror som var vår massör haha (dom var så sjukt lika). Eftersom han jobbade med lite mer holistisk massage var det fokus på energier och hitta rätt tryckpunkter i kroppen snarare än en klassisk massage. Han berättade för mig att min ryggrad är nätt och att yogan därför är perfekt för mig för att den bygger upp musklerna runt ryggraden som jag behöver för att inte få ont. Sedan sa han också att jag är väldigt känslig för andra människors stress och energier, vilket kan vara både bra och dåligt eftersom jag tar in allt. Häftigt att man kan förstå sånt om en person genom att känna på den. Jag vet ju redan om det om mig själv men att han förstod det genom min ryggrad – älskar sånt.

Efter massagen åt vi en lång frukost ihop i morgonsolen, kocken var med även denna morgon och ställde fram allt man kan önska sig. Det bästa på frukostbordet var micro-greens som hon hade tagit med sig från sin egna odling.

Sedan plåtade vi i huset hela dagen och jag kände mig så tjusig i denna guldiga klänning!

När kvällen kom åkte vi in till Palma och åt middag på Tast Club. Jag stod för beställningarna men gjorde riktigt dåliga sådana haha, brukar sätta beställningarna men denna gång blev det fel. Det kom in grejer från deras raw-bar som första rätter och de var inte så smarriga vilket gjorde att resten av middagen kändes halvkul (ni vet när man äter något som smakar illa och så har man svårt att återhämta sig efteråt).

Däremot var stället tio poäng, jag kommer absolut att gå tillbaka men nästa gång blir det fisk som varmrätt och kanske lite charkisar innan.

  1. Låter som en härlig resa. Uma Thurman har ju svenska anor genom sin mormors far som bodde i Trelleborg. Mormor (Birgit) bodde också där & var en framgångsrik modell på den tiden.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi