Onsdag: lunch hos Valerie och kurragömma

Den här onsdagen har gått i ett och innehållit både högt och lågt. Så som vissa dagar blir. Solen skiner och på lunchen fick jag en välbehövlig stund med några personer som jag gillar väldigt mycket: Linn, Alexia, Corinne, Valerie och Mira.

Vi var i Valeries showroom för att titta på sommarkollektionen samt kollektioner som kommer. Vi fick även en sneak peak på print som kommer till nästa sommar – så fina! Efter att vi badat i inspiration och testat massa kläder åt vi Valeries hemmagjorda sallader och raw food-chokladbollar innan jag stack vidare på nästa möte.

Det mysigaste med lunchen var att få träffa Corinne, sist vi sågs var hon som mest påverkad av kortisonet och inte riktigt den lilla kompis jag känner igen. Därför värmde det i precis varje del av min kropp när hon var som sig själv idag igen – strålande som en liten sol. Hennes underbara skratt smittar verkligen av sig och hon är den starkaste människan i hela vida världen. Nu är de fem tuffaste månaderna av hennes behandling avklarade så nu siktar vi uppåt och framåt – heja heja!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi