Palma: Lördagslooken (obsessed av klänningen!)

Klänning från Nelly (annonslänk!), sandaler från Flattered x Michaela, halsband från LV

Jag måste tipsa er om denna urtjusiga klänning som jag hade på mig i lördags i Palma. Kände mig så fin i den och som ni vet älskar jag den här typen av klänningar när värmen kommer. De är så snygga att ha både till kvällen med klackar, till dagen med fina sandaler eller i stan med skinnjacka och boots. Såg dessutom att den var på 30% rabatt – tips!

Sen har jag ju glömt berätta för er att mina sandaler har kommit i ännu fler färger! Kolla in de här ljusblåa som jag hade på mig i helgen, man har ju tappat andan för mindre. ÄLSKAR färgen, den är verkligen perfekt. Kul också med silversmycket istället för guld som förra sommaren.

Ska visa er mer bilder på mina fina sandaler och alla nya färger senare tänkte jag!

Mest av allt ville jag bara säga god morgon. Det ska bli tio grader ute idag och jag har planerat in kaffe med mina granntjejer i solen. Förutom det står jobb på schemat, men ikväll har jag både aw och middag med kompisar inbokat. Vilken torsdag!

  1. Wooow! Älskar sandalerna! Lite dyra för mig men annars hade jag sååå slagit till på dem!😍

  2. Vill bara säga att jag älskar din blogg, du är den ENDA som känns ärlig och naturlig. Älskar dina texter och hur du hjälper dina läsare genom att vara öppen. Tack! Hoppas du får en fin dag.

  3. Hej,

    Jag brukar läsa bloggar samtidigt som jag lyssnar på en podcast, exempelvis din och Hamiltons, men när jag öppnar din blogg så pausas alltid podcasten, så irriterande! Är det kanske något du kan fixa? Har inte upplevt samma problem när jag besöker någon annan blogg. Hälsar, Catrin

  4. Så himla fin är du! Jag älskar din blogg och podd och håller med ovanstående om att du känns så ärlig och naturlig. Kan verkligen relatera till dig och dina texter, så tack så mycket för att du delar med dig och verkligen gör skillnad. Det är fantastiskt<3 Kram på dig!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi