En ny favorit i garderoben!

Väska, Uterque

I lördag tog jag en promenad på egen hand runt Palma, jag var lite sugen på att insupa alla härliga små gator och torg. Efter lite strosande slank jag in på Uterque där jag gick direkt in i denna underbara lilla korgväska – hur gullig! Så den fick följa med hem. Tror den kommer bli så fin i Sydeuropa i sommar!

Kavaj från Viktoria Chan, jeans från Wakakuu, t-shirt från NA-KD, slip ins från Gucci, väska från Uterque, solisar från Celine och örhängen från Sophie by Sophie

  1. Hej!
    Så sjukt störande med all rörlig reklam. Såg att du svarade att det skulle bli mindre. Men nu kommer det en på sidan och en mellan inläggen. Man blir tyvärr ej så sugen på att gå in på din blogg pga det.

    1. Om du laddar ner AdBlock så slipper du all reklam. Jag har AdBlock och får då endast upp den reklam som Michaela har i sina inlägg, alltså inlägg som hon själv skriver, men ingen reklam på sidorna.

    2. Det kan vara din cache som gjort att du fortfarande får upp alla reklamer som senaste veckan. Reklam kommer att finnas i bloggen, men det som är sagt är 1 rörlig banner och resten ”stillbilder”. Dock kan någon av stillbilderna ha ljud i sin reklam, det är ingenting jag kontrollerar. Hoppas du kan stå ut med reklamen och ändå uppskattar innehållet i bloggen 🙂 Kram

  2. Vad sjutton har hänt med din blogg? Den är helt full med en massa reklam som täcker 1/4 av sidan och när man scrollar så är det reklam mellan varje inlägg!! Nej nu fick jag nog, kommer aldrig mer att läsa bloggen vilket givetvis är valfritt. Vill inte vara otrevlig, men det känns ganska sniket att ha så mycket reklam att man inte kan koncentrera sig på det du skrivet. Tråkigt!. Trevligt helg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi