WORK

WEEKLY PLANS

16 april 2018, 13:57

Hej gullisar!

Den här förmiddagen svepte förbi på två minuter känns det som. Jag tog det lugnt i helgen och vaknade klockan åtta i morse, utvilad, så skön känsla. Hoppade i yogakläder och åt frukost på kontoret. Jag ska försöka boosta kroppen med bra grejer denna vecka, nu när våren har kommit är det lätt hänt att rosévin och utemat blir min enda kost så jag ska se till att ge kroppen ordentligt med näring och energi mellan alla uteserveringsstopp.

Jag sitter med typ tre stora projekt som jag håller på och fixar med för tillfället, det är mycket som ska gå i lås och innan maj är här hoppas jag på att ha satt stommen för samtliga grejer. Förutom det har jag jobb upp över öronen + massa roliga event och kampanjer inbokade. Dessutom ska sommaren spikas – innan veckans slut!

Nu gasar vi!

Måndag: Kontorsmåndag. Yoga på lunchen och efter jobbet ska jag faktiskt göra botox mot min spänningshuvudvärk. Jag är så nervös! Det ska tydligen ta några veckor innan det slutgiltiga resultatet känns och jag lovar att skriva ett utförligt inlägg om det då.
Tisdag: Jobba hemifrån och sen har jag planeringskväll för ett projekt jag håller på med.
Onsdag: Fotografering och intervju hos Valerie till ett reportage för Daily Forni – det ska bli så kul att hälsa på hemma hos henne och få dyka in i hennes kreativa värld. Sedan väntar en till fotografering, möten och yoga.
Torsdag: Spela in podd, lunchmöte och på kvällen har jag min workshop tillsammans med Fundler och Raw Clarity! Ska bli så kul att träffa några av er där – ser fram emot en inspirerande workshop tillsammans.
Fredag: På morgonen håller jag och Jennie i vår Healing Hearts-morgon där alla intäkter går till välgörenhet. Platserna tog slut på bara några dagar så jag ska se om vi kan göra något större med det framöver – beroende på hur det går på fredag såklart 🙂 På eftermiddagen ska jag, Mathilda och Petra gå och testa bröllopsklänningar hos Elsa – jippi! Vilket avslut på veckan <3!

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv