Tips till fest och framtida minnen: Instax Mini & myFujiFilm

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED myFUJIFILM & Instax Mini

För några veckor sedan fick jag en fråga från myfujifilm.se om jag ville skapa min egna personliga fotobok via deras hemsida, vilket jag såklart ville! Jag brukar vanligtvis bara spara alla gamla bilder i telefonen, men det är så mycket roligare att skriva ut och samla minnena fysiskt. D har legat på mig ett bra tag om att vi borde göra ett fotoalbum med minnen från alla våra resor (speciellt eftersom jag inte postar alla våra privata bilder någonstans!). Många av mina bästa minnen är från våra semestrar och det kändes fint att skapa ett fysiskt minne som vi kan visa för våra barn sen – kolla här – era föräldrar såg hela världen innan ni fanns!

Här är en bild från en festresa på Ibiza för några år sen, blir helt glad när jag ser den! Jag valde fotoboken som heter Briljant och gjorde en enkel design. På hemsidan designar man själv sin fotobok genom att välja en kategori/tema och sedan ladda upp bilder.

Vill man kan man även lägga på filter på bilderna, addera ramar, skriva personliga texter i flera olika färger och typsnitt, göra kollage med flera bilder på en sida, ändra bakgrunden och lägga in clipart för att göra fotoboken mer personlig. Perfekt om man till exempel vill ge bort den som present!

Är ni sugna på att göra en egen fotobok eller beställa något annat på myfujifilm.se får ni 30 % rabatt med koden FORNI30. Gäller till och med 15 maj 2018. Förutom fotoböcker finns det massa annat att beställa – till exempel förstora bilder, skapa inbjudningskort eller designa fina anteckningsblock.

Jag har även fått testa kameran Instax Mini vilket också är ett superroligt sätt att bevara bilder eftersom de skrivs ut direkt från kameran. Eftersom man bara har en chans när man tar en bild med en sån här kamera tycker jag man lyckas fånga ögonblick på ett helt annat sätt än när man tar hundra olika varianter haha *livet som bloggerska*.

Jag kommer garanterat ta med denna på kommande fester och semestrar! Om ni är sugna på en egen får ni 10 % rabatt på alla kameror med koden FORNI10. Gäller till och med 15 maj 2018.

Perfekt grej att ha på större fester/bröllop/midsommar också!

  1. Så kul samarbete, tänker passa på att utnyttja din rabatt! 🙂 En fråga bara, valde du matt eller blankt papper?

  2. Hej!
    Roligt samarbete. Använde du bilder som du tagit med din telefon eller med systemkamera? Om du använde bilder från telefonen, blev det bra kvalité?
    Tack / S 🙂

  3. Hej,

    Jag har precis gjort klart två fotoböcker och skulle beställa med värdekoden men det funkar ej.. Det står ”värdekoden FORNI30 kunde inte aktiveras” Vet du vad detta kan bero på?

    Fortsatt trevlig helg 🙂 /Elin

  4. Beställde en bok igår och precis som Elin så stod det att värdekoden inte kunde aktiveras. Tråkigt när det inte funkar.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi