Mathem: två smarriga recept och tre saker ni inte visste!

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Mathem

Kryddiga köttbullar med tabbouleh och myntayoghurt

Den här veckan har jag lagat två riktigt smarriga recept från Mathem och självklart ska ni få ta del av båda recepten!

Första var denna rätt ovan. Jag älskar mat med influenser från Nordafrika, typ Marocko, med mycket kanel, spiskummin, russin och andra mumsiga smaker i. Byt med fördel ut färsen mot vegetarisk formbar färs om du inte vill äta nötfärs! Eller gör egna falafel med samma typ av kryddor som i köttbullarna! Det är så bra med den här typen av mat för man kan göra mycket i ett svep så täcker det till ett par middagar och smakar lika gott dag två (älskar sån mat).

Vet inte om ni känner till det men ni kan ju även beställa hem helgens vin från Mathem då de levererar vin hem i samarbete med Winefinder. Ni måste vara över 20 år bara samt visa leg när ni tar emot leveransen!

Bowl med grönkål, grillade grönsaker och halloumi

Älskar bowls av alla dess slag, spelar ingen roll om det är till frukost eller till middag – en skål med goda grejer i går alltid hem. Speciellt när man kör vego! Laga denna snart hörrni för den var mycket god.

Visste ni att ni kan lämna tillbaka kassarna från Mathem nästa gång de kommer så återanvänder de påsarna? De får alltid tillbaka tre kassar när de kommer med mat för veckan och det är perfekt, då slipper man samla massa kassar på hög som ändå bara kastas sen.

Om du vill kan du även lämna din pant till Mathem – så pantar de och skänker pengarna till Bris!

Ha en mysig mathelg nu ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi