Presenttips: Klockor / Triwa

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Triwa

Här står jag och välkomnar folk in i butiken!

Hej du underbara söndag,

Vilken helg vi har va? Herregud det fullkomligt spritter i kroppen efter dessa dagar. Jag känner mig så glad, tacksam och nöjd tack vare den här sommarhelgen som vi fick i april bara sådär.

Nog om min sprudlande energi, nu ska vi fokusera på något annat istället, nämligen presenter!

Det är lätt att fokusera på enbart sig själv när man gör samarbeten och kampanjer, men med Triwa kom jag fram till att det vore roligt att fokusera på present-aspekten. Det är ofta som folk frågar om presenttips här på bloggen så nu ska jag visa er en present som jag tycker är superbra!

Triwa har ett perfekt presentutbud! Det är en human prisklass, det finns mycket olika stilar (även om Triwa har en tydlig röd tråd i sin design) och så är deras sortiment typiskt bra presenter: klockor med olika band, solglasögon, olika typer av armband.

Triwa har så mycket fina klocknyheter i vår och jag älskar hur de leker med sin design på både dam och herrsidan. Skandinavisk design med en twist. Deras urtavlor går ju båda åt det klassiska hållet men i vår kommer en del tavlor med olika färg/form/mönster som jag tycker är helt ljuvliga. Jag har ju varit uppe hos Triwa och fått följa deras produktutveckling (de skapar all design själva) och är så imponerad av dem!

Här är ett exempel på två av mina favoritklockor på herrsidan – de är så olika varandra men kan likväl passa till samma person om man vill variera sin klockgarderob. Den vänstra är modellen Smoky Nevil och den högra Walter Falken.

Det bästa med att ge bort en klocka i present är att man kan gravera den på baksidan! En personlig och mysig detalj som gör presenten till det lilla extra.

Ange koden ”Forni” när du shoppar hos Triwa så får du 20% på hela sortimentet, erbjudandet gäller både i fysisk butik och i webbshoppen! Jag hade samma erbjudande förra våren och då vet jag att det var en hel del som var inne i butiken och unnade sig en klocka, solisar eller armband.

Det kommer ett längre inlägg om deras solglasögonutbud längre fram!

Om ni vill ha ett konkret tips på present till någon ni håller kär: här ser ni Triwas senaste modell på herrsidan, Loch Nevil Steel Mesh (så jäkla fint med meshband på både killar och tjejer!).

 

Bara att kommentera om ni vill ha något smakråd kring ert köp, jag agerar gärna personal watch shopper <3

Puss!

Pst… om ni vill läsa några tidigare inlägg jag har skrivit om varumärket så hittar ni några här:
Kollektionsgenomgång
Klockgarderoben
Båttur med Triwa

  1. Hej! Hur länge kan man använda rabattkoden? Ska köpa en klocka till min pojkvän i examenspresent men vill ha möjlighet att kunna byta den 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi