WEEKLY PLANS

Jaha idag hann man ju inte med mycket? Dagen svepte förbi! Vilket betyder en hel kväll av jobb. Märkligt när man jobbar massa under helgen för att hamna i fas men sen hamna efter igen direkt när måndagskvällen har kommit.

Jaja…

Hur mår ni?

Jag mår bra. Jag har inte festat till det på några veckor och det känns i kroppen. Jag vaknar pigg på mornarna, sover ca 23.30-07.30 varje dag och har energi för det massiva jobbpåslag som är just nu.

Ska vi kika på veckan?

Måndag: Kontorsdag! Jag fixade naglarna och ögonfransarna på Studio Paavola tidigt i morse och sen har jag jobbat resten av dagen. På lunchen yogade jag i vanlig ordning och efter jobbet körtränade jag med Kevin, jag kör ju en hel del själv nu men har vant mig vid att köra med Kevin ett par gånger i månaden och det finns alltid något nytt att öva på!
Tisdag: Jag ska bort till Mathem och testa deras nya sajt och sen blir det admindag resten av dagen.
Onsdag: Morgonmöte och fotografering med Daily Forni hemma hos mig. På eftermiddagen blir det kontorsjobb och sen väntar healing yoga-kursen och en aw med William <3!!!
Torsdag: Morgonmöte med Jennie för att utvärdera vår Healing Hearts-morgon och se över om vi kan göra det igen. På lunchen ska jag spela in podd och efter jobbet ska jag fira Madde som fyller år!
Fredag: Hoppar på ett tidigt plan till Italien och äter Nonnas mat till lunch ♥


Bildkälla

  1. Hej!
    Körtränade? Säger inte ni i Sthlm övningsköra/övningskörde? Jag vet ju vad du menar, men i mitt huvud blir det lätt körtränade som i körsång :D:D

    1. Jag har redan körkort så jag övningskör inte längre, utan har kört några gånger i månaden med min gamla körskolelärare för att bli trygg i trafiken (har inte kört bil sen jag tog mitt körkort för tre år sedan och bor mitt i innestan = lite läskigt att köra bil här, fickparkera och så).

      Så öva när man redan har körkort = körträna!

      <3!

  2. Låter som en trevlig vecka!
    Såg denna video i mitt flöde på facebook och tänkte tipsa dig eftersom du skriver mycket om att du gärna vill äta mer växtbaserat och du är en av få som jag om jag inte minns fel provat den äkta varan, Foie gras, vilket jag tycker verkar vara en särskild bra grej om man kunde byta ut mot en växtbaserad!
    Har ju själv inte provat varken ”the real deal” eller den här men det verkar inte helt fel i mina ögon, kanske kul med någon som kan göra en jämförelse bara 🙂

    https://www.facebook.com/bosh.tv/videos/1648725075205986/

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi