Bröllopsklänningar, sommarvärme och sorg

Hej och välkomna tillbaka till min fredag!

Det var 23 grader utomhus och jag hade rosa ballonger i ena handen + min bästa vän i andra handen klockan 13.00 när vi stegade ut från kontoret, redo att ta helg.

Vi skulle nämligen till Elsa för att testa vintage bröllopsklänningar!

Ända sen jag var liten har jag drömt om när jag och min bästis testar bröllopsklänningar ihop och i fredags hände det! Vi två, hand i hand, och jag är lika glad som att det var mitt eget bröllop.

Självklart slutade det med att även jag hoppade i en klänning för att testa också. Visst var den här bohemiska skapelsen vacker?

Måste säga att Elsa var väldigt duktig på att hitta rätt klänning till rätt person och kropp. Det var så kul att testa flera i helt olika stilar för att få en känsla av vad som känns ”rätt” för just Petra.

Efter en och en halv timmes frossande i vita juveler så tackade vi för oss – tack Elsa för att vi fick komma!

Vi styrde stegen vidare mot Carousel där vi knep ett bord i solen och slog oss ner för långlunch.

Joanna var snabbt på plats för att göra oss sällskap!

Sen ramlade det in vänner i en rasande fart och timmarna bara sprang förbi. Rosévin, sommarvärme, glada vänner och fredag. Det blir fan inte bättre.

Efter några timmar mötte jag upp det här underbara gänget för mer häng i solen.

På kvällen blev det middag tillsammans men som jag nämnde tidigare blev den rätt nedstämd efter att vi fick höra om Avicii. Jag vill även passa på att be om ursäkt för att vissa blev upprörda över att jag spekulerade i hans död – det var aldrig min mening. Jag vet ingenting om hans dödsorsak och har ingen som helst lust att spekulera i det, mina tankar kring att ”jobba ihjäl sig” handlade snarare om det man fick se av hans liv utifrån hans dokumentär, något som jag tror att vi är många som har känt efter att ha sett dokumentären. Eftersom jag skrev inlägget när jag fortfarande var i chock uttryckte jag mig kanske lite dumt. IsabelElle skrev ett riktigt bra inlägg om detta, läs det här om ni vill.

Resten av helgen kommer upp imorgon bitti!

  1. Jag tyckte inte att du uttryckte dig dumt alls! Det är mänskligt att dra paralleller till ens egna erfarenheter. De som inte varit utmattade kan omöjligt förstå känslan när man ser någon som bevisligen (enligt dokumentären) jobbat alldeles för mycket och sedan plötsligt dör. Stress ÄR inte bara psykiskt, och det här berör nog stressjuka på ett helt unikt sätt. Alldeles oavsett om det var den officiella dödsorsaken eller inte.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi